ΕΛΛΑΔΑ

Το ACS Athens αναγνωρίζεται ως κορυφαίο σχολείο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Τo Σχολείο της Αμερικανικής Παροικίας Αθηνών αναγνωρίστηκε και διακρίθηκε ως κορυφαίο από το MSA-CESS κατά την διάρκεια του πρόσφατου συνεδρίου Εκπαιδευτικής Ηγεσίας του Near East South Asia Council of Overseas Schools (NESA) που πραγματοποιήθηκε στις 19-23 Οκτωβρίου, 2016, στη Doha του Qatar.

Ο Δρ. Hank Cram, πρόεδρος του MSA-CESS, παρουσίασε την τιμητική διάκριση, αναγνωρίζοντας το ACS Athens ως  κορυφαίο σχολείο για την επιτυχή ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου “Διατήρηση Αριστείας” και την  παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πολυετούς έρευνάς του στη παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με το εκπαιδευτικό μοντέλο i2Flex, μέσα από συμπόσιο που διοργάνωσε το ACS Athens τον Απρίλιο του 2016.

Στο συνέδριο Εκπαιδευτικής Ηγεσίας της NESA συμμετείχαν 450 διοικητικά στελέχη εκπαιδευτικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων πρόεδροι, κοσμήτορες, πρυτάνεις και άλλοι εκπρόσωποι ιδρυμάτων.

Ο Δρ Στέφανος Γιαλαμάς, πρόεδρος του ACS Athens, παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας πως, «οι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και η ηγεσία του ACS Athens έχουν υιοθετήσει την εκπαιδευτική φιλοσοφία που επιδιώκει την Αριστεία (πνευματική, ακαδημαϊκή, κοινωνική, σωματική, συναισθηματική, ηθική). Στο ACS Athens είμαστε αφοσιωμένοι στην εφαρμογή ενός εκπαιδευτικού μοντέλου που ονομάζουμε Global Morfosis Paradigm (Μοντέλο Παγκόσμιας Μόρφωσης), το οποίο υποστηρίζει ότι για μια επιτυχή μάθηση, η βιωματική διδασκαλία και μάθηση πρέπει να είναι ολιστική, αρμονική και ουσιαστική - πάντα με οδηγό το Ήθος», τόνισε ο Δρ. Γιαλαμάς.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ