Oι ΑΝΕΛ «αδειάζουν» τον αν. γραμματέα τους Αθ. Μπέλτσο

Oι ΑΝΕΛ «αδειάζουν» τον αν. γραμματέα τους Αθ. Μπέλτσο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι απόψεις που εκφράστηκαν από τον αναπληρωτή γραμματέα κ. Θανάση Μπέλτσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές του θέσεις και μόνο και δεν εκφράζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχετικά με δηλώσεις του αναπληρωτή γραμματέα των ΑΝΕΛ κ. Μπέλτσου με τις οποίες επικρίνει το ΣτΕ για την απόφασή του για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε τις θέσεις της κυβέρνησης, η οποία λειτουργεί συνολικά» προσέθεσε η κ. Παπαδοπούλου.

Η ανάρτηση του κ. Μπέλτσου χθες, μετά την απόφαση του ΣτΕ έκανε λόγο για «κατάλυση της συνταγματικής επιταγής» και απόφαση «όνειδος», διαπιστώνοντας ότι «αντισυνταγματικό είναι το Συμβούλιο της Επιρατείας». Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του ο κ. Μπέλτσος δηλώνε ότι «οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων», ενώ έκλεινε με την προτροπή  προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο «τσακίστε τους». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή