Επενδύσεις 14 εκατ. υλοποίησε ο όμιλος Zante

Επενδύσεις 14 εκατ. υλοποίησε ο όμιλος Zante

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επενδυτικό σχέδιο ύψους 14 εκατ. ευρώ υλοποίησε ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων Zante Hospitality Group για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων των δύο ξενοδοχειακών μονάδων του στον Λαγανά Ζακύνθου.

Αναλυτικά, στο ξενοδοχείο Best Western Zante Park δυναμικότητας 140 δωματίων πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση των χώρων διαμονής. Παράλληλα, κατασκευάστηκαν ιδιωτικές πισίνες στα δωμάτια και στις σουίτες του ισογείου, έγινε ριζική ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων, ενώ δημιουργήθηκαν επαγγελματικός χώρος, γυμναστήριο και σπα. Στις εγκαταστάσεις της μονάδας προστέθηκε νέο τριώροφο κτίριο για τη στέγαση νέου εστιατορίου, καθώς και αίθουσας συνεδρίων πολλαπλών χρήσεων με νέο ενεργειακό εξοπλισμό. Επίσης, διαμορφώθηκε το εξωτερικό περιβάλλον και κατασκευάστηκε δεύτερη πισίνα.

Στο δεύτερο ξενοδοχείο του ομίλου της οικογένειας Τετράδη, Best Western Galaxy, πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, εκσυγχρονίστηκε το υπάρχον εστιατόριο, δημιουργήθηκε νέο, ενώ προστέθηκαν επαγγελματικός χώρος και γυμναστήριο. Επιπλέον, διαμορφώθηκε το εξωτερικό περιβάλλον και δημιουργήθηκε χώρος δεξιώσεων. Το ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 80 δωματίων και 40 σουιτών.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου κ. Χριστίνα Τετράδη, η πελατειακή βάση των ξενοδοχείων προέρχεται από τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Ολλανδία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Τσεχία και τη Ρωσία. Επίσης, τον τελευταίο χρόνο προσείλκυσε και μικρό αριθμό Κινέζων τουριστών που αποτελεί νέα αναδυόμενη αγορά για το νησί της Ζακύνθου. Ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων Zante Hospitality Group πέραν των δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στη Ζάκυνθο διαθέτει και το γραφείο γενικού τουρισμού XT Travel Services στην Αθήνα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή