Παππάς: Ωρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν συναινέσεις

Παππάς: Ωρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν συναινέσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναγκαιότητα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και τονίζει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παππάς αναφέρει:

Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο νόμος 4339/15. Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Βούτσης: Β. Πολύδωρας για πρόεδρος και Ρ. Μορώνης για αντιπρόεδρος του ΕΣΡ

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προ ολίγου ανέφερε ότι στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση του ΕΣΡ θα προτείνει τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα ως πρόεδρο και τον κ. Ροδόλφο Μορώνη ως αντιπρόεδρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή