ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Άνθρωποι σαν τον Β. Πολύδωρα, αποτελούν την ψυχή της ΝΔ

«Έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το Σιδηρόκαστρο σε σχέση με την αντιπαράθεση μεταξύ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Βύρωνα Πολύδωρα, που προτάθηκε για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα.

«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα», υποστήριξε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος.

«Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση», πρόσθεσε.

«Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες», κατέληξε.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ