Κωνσταντοπούλου για Παππά: Οταν παίζεις με όρους μαφίας, κάποια στιγμή θα καείς

Κωνσταντοπούλου για Παππά: Οταν παίζεις με όρους μαφίας, κάποια στιγμή θα καείς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε  σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Μιλώντας στον Αλφα, η κα.Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε ότι είχε πει κάποτε στον Νίκο Παππά ότι «όταν παίζεις με όρους μαφίας, κάποια στιγμή θα καείς».

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση δίνει το δείγμα γραφής της. Αντί να παραιτείται σήμερα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, προσπαθεί να αντιμεταθέσει την επικαιρότητα και το ενδιαφέρον» αναφερόμενη στην πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει την προεδρία του ΕΣΡ ο Βύρωνας Πολύδωρας.

Η κ. Κωνσταντόπουλου πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «ο κ. Παππάς έπρεπε να παραιτηθεί, ο κ. Τσίπρας έπρεπε να παραιτηθεί, όπως και η κυβέρνηση συνολικά, έπειτα από αυτό το φιάσκο το οποίο ήταν προεξοφλημένο. Γνώριζαν πριν ακόμα φέρουν τον νόμο, ότι είναι αντισυνταγματικός. Τους το είχα πει εγώ από τον Αύγουστο του 2015 από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή