Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 29χρονου που μετέφερε παράνομα με το ΙΧ αυτοκίνητο του 10 αλλοδαπούς, προχώρησαν το πρωί, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 29χρονου και άλλων δύο συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό. Ο συλληφθείς δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών, και ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Τελικά, ακινητοποιήθηκε στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά δέκα αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών. Οι αλλοδαποί στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το όχημα, ως μέσο τέλεσης της παράνομης μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, ένα tablet και χρηματικό ποσό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή