Ηγεμονικό το νέο συμβόλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μπέιλ

Ηγεμονικό το νέο συμβόλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μπέιλ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι με διαφορά ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού η τριετής επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2022, που ανακοινώθηκε το Σάββατο, φέρεται να του προσφέρει ετήσια αποζημίωση κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Τύπο στη Βρετανία.

Επίκειται όμως η ανανέωση και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Λέγεται μάλιστα ότι η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μπέιλ είναι 1 δισ. ευρώ!

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε νέα συμφωνία-ρεκόρ για χορηγία της από κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών που ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ τον χρόνο για την επόμενη δεκαετία.

Οι Καταλανοί, πάντως, ασχολούνται περισσότερο με το μεγάλο αποψινό παιχνίδι στο Μάντσεστερ, όπου αντιμετωπίζουν τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα για το Τσάμπιονς Λιγκ, 13 μέρες μετά το εμφατικό 4-0 στο Καμπ Νου. Από τους άλλους αποψινούς αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα ματς της Αϊντχόφεν με την Μπάγερν Μονάχου στην Ολλανδία και της Βασιλείας με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελβετία.

Χρυσή Μπάλα

Στο μεταξύ, η απάντηση της FIFA στο διαζύγιό της με το γαλλικό περιοδικό France Football για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς –με το περιοδικό να επιστρέφει στην ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας με ψήφους των δημοσιογράφων– είναι το άνοιγμα της ψηφοφορίας για το δικό της ετήσιο βραβείο στους ανώνυμους φιλάθλους.

Ετσι, οι ψήφοι για τον Παίκτη της Χρονιάς θα προέρχονται κατά 50% από τους τεχνικούς και αρχηγούς των 211 εθνικών ομάδων και κατά 50% από φιλάθλους και επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή