Διεκόπη λόγω έντασης η δίκη Χ.Α. για την επίθεση στο ΠΑΜΕ

Διεκόπη λόγω έντασης η δίκη Χ.Α. για την επίθεση στο ΠΑΜΕ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε επεισοδιακό κλίμα διεκόπη οριστικά για σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε οριστικά τη σημερινή συνεδρίαση, όταν κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων στον μάρτυρα Σωτ. Πουλικόγιαννη από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής προκλήθηκε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Η  ερώτηση συνηγόρων του ΠΑΜΕ προς το μάρτυρα «εάν το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο δικαστήριο» πυροδότησε αντιδράσεις.

Αμέσως η πρόεδρος διέκοψε τη διδικασία και ακολούθησε ανταλλαγή συνθημάτων μέσα στη δικαστική αίθουσα μεταξύ ομάδας αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Η ένταση χτύπησε …κόκκινο και χρειάστηκε να επανέλθει ο Γραμματέας για να ανακοινώσει ότι η σημερινή διαδικασία διακόπτεται οριστικά για την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα αντιφασιστών πέρασε τον πρώτο έλεγχο, προκειμένου να μπει στη δικαστική αίθουσα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε συμπλοκή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή