Ο όμιλος Σαββίδη καλεί μετόχους «Σουρωτής»

Ο όμιλος Σαββίδη καλεί μετόχους «Σουρωτής»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι μόνο στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, αλλά και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Κανάρη, στην περιοχή της Σουρωτής, θα δέχεται τους μετόχους της ομώνυμης εταιρείας ο όμιλος επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη. Ο χώρος αυτός βρίσκεται έναντι του επετειακού καταστήματος της «Σουρωτής». Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η πλευρά Σαββίδη, αποφασίστηκε να διατεθεί και άλλος χώρος λόγω του έντονου ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι μέτοχοι της «Σουρωτής» που επιθυμούν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους στον όμιλο επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη μπορούν να προσέρχονται από αύριο έως και τις 8 Νοεμβρίου στα δύο αυτά σημεία, όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, καλώντας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ τις εργάσιμες ημέρες, στα τηλέφωνα 6957-217.011 και 6957-217.012 για το σημείο μεταβίβασης μετοχών στο Μakedonia Palace και στο 6945-532.532 για το σημείο μεταβίβασης μετοχών στη «Σουρωτή».

Ταυτόχρονα με την υπογραφή και τη μεταβίβαση των μετοχών θα πραγματοποιείται άμεση καταβολή του συνολικού τιμήματος μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Σημειώνεται ότι ανάλογη διαδικασία εφαρμόζει και η Coca-Cola HBC που επίσης διεκδικεί να αποκτήσει τον έλεγχο της «Σουρωτής». Ο πρώτος γύρος έκλεισε χθες και θα δεχθεί ξανά τους μετόχους αύριο 2 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, 11 π.μ. – 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Νικόπολις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή