ΠΑΣΟΚ: ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ οδηγούν την χώρα σε 4ο μνημόνιο

ΠΑΣΟΚ: ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ οδηγούν την χώρα σε 4ο μνημόνιο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σοβαρευτείτε πριν να είναι πολύ αργά για τη χώρα», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Αναλυτικά, ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΟΣΚ δηλώνει ότι οι «ολέθριες επιλογές του 2015 ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σημερινή κατάσταση και η εμμονή σε φοροκεντρικές πολιτικές οδηγεί στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα». Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι το ιδιωτικό χρέος καλπάζει και «το φορο-ασφαλιστικο Κατρούγκαλου αποδεικνύεται βραδυφλεγής βόμβα στο ασφαλιστικό».

Επιπλέον, ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην ανακοίνωσή του ασκεί κριτική και στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η άρνηση της ΝΔ με τον κ. Σαμαρά πρώτα και του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τσίπρα στη συνέχεια να βάλουν πλάτη από την αρχή, μάς οδήγησε στο δεύτερο και τρίτο μνημόνιο. Και καταλήγει με την πρόβλεψη ότι «η πόλωση στην οποία επιμένουν ανεπίγνωστα και σήμερα οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια σε 4ο Μνημόνιο , επαχθέστερο του σημερινού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή