ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι λένε κύκλοι της Ν.Δ για την επιλογή του Α.Κουτρομάνου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κύκλοι της ΝΔ σχετικά με την πρόταση του κόμματος να ειναι υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΡ ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κουτρομάνος αναφέρουν τα εξής:

«Η ΝΔ ολοκλήρωσε τη θεσμική σταση σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Συγκρίνετε τους χειρισμούς  και τις προτάσεις της κυβερνήσης με τους χειρισμούς και τις προτάσεις της ΝΔ. Ειναι η μερα με τη νύχτα».

Oι ίδιες πηγές σχολιάζοντας το χρονικό σημείο που επέλεξε η Ν.Δ για να κάνει αυτή την πρόταση ανέφεραν πως «χθες διαπιστώθηκε απόλυτο αδιέξοδο. Η παράταση μιας νοσηρής κατάστασης. Η ΝΔ απέναντι σε αυτό και αφού τα πράγματα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν θεσμικά πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, επισήμαιναν τα εξής: 

«Τρία ειναι τα χαρακτηριστικά της πρότασης του κ. Κουτρομάνου για την προεδρία του ΕΣΡ. Εχει απόλυτα διαφανή και άμεμπτη δημόσια πορεια, εχει πλήρως αποδεκτό κύρος απο ολους και ευρύτατη αποδοχή.
Είναι πρόταση που μπορεί να υποστηριχθεί απο όλες τις πολιτικές δυναμεις. Προηγείται η θεσμική τάξη και έπονται τα πρόσωπα. Συμπληρώνεται τωρα η συνολική εικόνα. Η κυβέρνηση αναμετράται με τα λάθη της και υπέστη πολιτική ήττα. Η δική μας πρόταση ειναι πρόταση άρσης του αδιεξόδου. Όλα κρίνονται στο τέλος, απο τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση και αν θα αναλαβει τις ευθύνες της ή οχι».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ