Ρεβάνς της Σίτι από την Μπαρτσελόνα

Ρεβάνς της Σίτι από την Μπαρτσελόνα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Μάντσεστερ Σίτι πήρε χθες τη ρεβάνς από την Μπαρτσελόνα για το 4-0 του Καμπ Νου, επικρατώντας της παρέας του Μέσι με 3-1. Η καταλανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 21΄ με πλασέ του Αργεντίνου σταρ, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και πάσα του Νεϊμάρ, όμως στο 39΄ η Σίτι απάντησε. Ο Αγουέρο εκμεταλλεύθηκε λάθος του Σέρτζιο Ρομπέρτο, τροφοδότησε τον Στέρλινγκ, ο οποίος βρήκε τον Γκιντογκάν που σκόραρε. Η αγγλική ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά μετά με τον Αγουέρο, όμως στο 51΄ ο Ντε Μπρόινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 74΄ πάλι ο Γκιντογκάν σφράγισε τη νίκη της Σίτι σε μια φάση που οι Καταλανοί φωνάζουν για χέρι του Αγουέρο.

Απόψε ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Λιόν, αλλά και οι αγώνες Τότεναμ-Λεβερκούζεν και Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Γιουβέντους, έχοντας «καθαρίσει» τη Νάπολι στο πρωτάθλημα, μπορεί απόψε να πάρει μαθηματικά την πρόκριση με νίκη επί της Λιόν, πράγμα που σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα οφείλει οπωσδήποτε να πάρει κάτι από τον αγώνα στο Τορίνο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη φάση των 16, την ώρα που η Σεβίλλη, ισόβαθμη της Γιουβέντους, θα υποδέχεται τη σχετικά αδύναμη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι ότι με νίκες των Γιουβεντίνων και των Σεβιγιάνων προκρίνονται και οι δύο και η Σεβίλλη θα χάσει κάθε πιθανότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από τρεις σερί κατακτήσεις.

Αντιθέτως είναι όλα ανοικτά στον Ε΄ όμιλο, λόγω των πολλών ισοπαλιών (τέσσερις σε έξι ματς έως τώρα), ενώ και οι τέσσερις ομάδες έχουν αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες μέρες στα πρωταθλήματά τους. Αν πάντως νικήσουν αυτή τη φορά οι γηπεδούχες Τότεναμ και Μονακό, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Βαρσοβία όπου η Λέγκια θα την υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες λόγω τιμωρίας, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητεί δύο ακόμη γκολ για να συμπληρώσει τα 100 τέρματα στην Ευρώπη. Ιστορική ενδέχεται να είναι η αποψινή βραδιά για τη Λέστερ κόντρα στην Κοπεγχάγη, αφού της αρκεί μια ισοπαλία για να κάνει το μέχρι πρότινος αδιανόητο, να εξασφαλίσει –μετά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ– και μια θέση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή