ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεδριάζει την Πέμπτη η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ

Τις πρώτες απoφάσεις της θα πάρει αύριο, οπότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ., η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ που όρισε η FIFA. Βασικό θέμα αναμένονται να είναι η διαιτησία και οι επιτροπές της ομοσπονδίας. Οσον αφορά τη διαιτησία, που είναι το πιο νευραλγικό κομμάτι, αναμένεται να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες διαιτητών.

Χθες η FIFA με επιστολή της προς την ΕΠΟ «επισημοποίησε» τα μέλη της «επιτροπής εξομάλυνσης» και αναφέρθηκε στις αρμοδιότητές της: «Η εντολή διοίκησης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2017.

Οι αρμοδιότητές της θα είναι η διαχείριση των ημερήσιων θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), η αναθεώρηση σχετικών κανονισμών, εάν αυτό θεωρείται απαραίτητο, με σκοπό την εναρμόνισή τους στα πρότυπα της FIFA, η συνέχιση των συζητήσεων με τις αθλητικές αρχές αναφορικά με την τροποποίηση των εθνικών νόμων σε στενή συνεργασία με τη FIFA και την UEFA και να οργανώσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης το αργότερο μέχρι την 31 Μαΐου 2017».

Ο Κ. Κουτσοκούμνης, μέσω facebook, σχολίασε: «Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς  κάποιοι, για λόγους  που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν να ενσπείρουν ανησυχία».

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ