ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

9ο Συνέδριο DIY & Home Improvement

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Φλέγοντα ζητήματα, όπως οι καταναλωτικές συνήθειες και ανάγκες, η εξελισσόµενη και μεταβαλλόμενη καταναλωτική εµπειρία, τα διαφοροποιηµένα πελατοκεντρικά µοντέλα λειτουργίας, οι νέες στρατηγικές επικοινωνίας, οι ριζοσπαστικές τάσεις ηγεσίας και η διείσδυση του Connected Home, θα απασχολήσουν το 9ο Συνέδριο DIY & Home Improvement, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο επιχειρηματικό κέντρο Maroussi Plaza Centre.

Με βασικό motto «Μια ανατρεπτική αγορά», οι εκδόσεις «Καρυδάκης» προγραμματίζουν και φέτος μία διοργάνωση αντάξια της αγοράς των εργαλείων, των χρωμάτων και των δομικών υλικών, η οποία αναμένεται να αποτελέσει εφαλτήριο εξελίξεων στον κλάδο και να σημειώσει -για ακόμα μια χρονιά- ρεκόρ προσέλευσης.

Εκπρόσωποι του top management των βασικών retailers και των μεγαλύτερων προμηθευτών, παραδοσιακοί χονδρέμποροι και λιανέμποροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ακούσουν τοποθετήσεις κορυφαίων Ελλήνων και ξένων ομιλητών πάνω σε μία ατζέντα καθοριστικής σημασίας: νέες ευκαιρίες και τάσεις στην αγορά, μέγιστη αξιοποίηση και απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού και shopping experience είναι μόνο μερικά από αυτά που θα αναλυθούν. Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα παρουσιαστούν όλες οι καινοτομίες της DIY βιομηχανίας σε εργαλεία, χρώματα και δομικά υλικά.

Το 9ο Συνέδριο DIY & Home Improvement θα αποτελείται από 4 βασικές θεματικές ενότητες:

  • Παγκόσμιες τάσεις στο DIY & Home improvement
  • Connected Home - Νέες ευκαιρίες στο Home Improvement
  • Ηγεσία και μέγιστη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού
  • Καινοτομίες

Επιπρόσθετα, θα γίνει και η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των βραβείων για τα «DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2016», που διοργανώνει το περιοδικό «μαστορέματα».

Πληροφορίες- εγγραφές στο info@mastoremata.gr και στο 22990-21360.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ