Παραμένει γεμάτο το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού

Παραμένει γεμάτο το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο παραμένει το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού δύο 24ωρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης και όλα δείχνουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δύσκολα θα υπολογίζει σε κάποιον από τους πολλούς παίκτες του που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και κάνουν αγώνα δρόμου για να το ξεπεράσουν.

Περισσότερες ελπίδες έχει ο Νίκλας Χουλτ, αλλά περιορίστηκε χθες ξανά σε ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπει στο κανονικό σήμερα ώστε να υπολογίζεται. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «πρασίνων», ο Σουηδός διεθνής έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς κι αυτό να είναι απόλυτα σίγουρο.

Οι Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα ακολούθησαν χθες πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχει, όμως, περίπτωση συμμετοχής τους στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Αν όλα πάνε καλά, ίσως έχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά ακόμα κι έτσι, θα έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις για να υπολογίζονται σίγουρα από τον Ιταλό προπονητή για την αρχική ενδεκάδα. Εκτός πλάνων για το αυριανό ματς με τους Βέλγους είναι και οι τιμωρημένοι Γουακάσο, Βιγιαφάνες, όπως και ο Ρέις που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ. Τα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά κενά υπάρχουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τις επιλογές εκεί να είναι πολύ περιορισμένες, σε σημείο που να είναι σχεδόν μονόδρομος για τον Στραματσόνι η επιλογή του 4-4-2 αντί του 3-5-2, ώστε να παίξει αμυντικός χαφ ο Κουτρουμπής. Οι Μπεργκ, Μολέντο έκαναν χθες αποφόρτιση και οι Λέτο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνες, Ρέις ακολούθησαν το μισό πρόγραμμα και μετά συνέχισαν στο γυμναστήριο.

• Εντονο ενδιαφέρον δείχνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον «τελικό» με τη Σταντάρ Λιέγης. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα μείνουν ανοικτά αύριο από τις 10.30 μέχρι την ώρα έναρξης (22.05) του αγώνα.

• Ο Εμποκού κλήθηκε στην Εθνική Κονγκό για τον αγώνα με τη Γουινέα στις 13 Νοεμβρίου και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή