«Εκδίκηση» από την Καραμπάχ θέλει ο ΠΑΟΚ

«Εκδίκηση» από την Καραμπάχ θέλει ο ΠΑΟΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στην Ευρώπη και στον αγώνα με την Καραμπάχ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κομβικό το αυριανό παιχνίδι για τον Δικέφαλο στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στην επόμενη φάση, διότι δύο βδομάδες πριν είχε γνωρίσει την ήττα στο Αζερμπαϊτζάν με 2-0.

Ο Βλάνταν Ιβιτς και οι παίκτες του θέλουν κατ’ αρχάς να πάρουν τη νίκη και εν συνεχεία θα αναζητήσουν την κάλυψη της ήττας που έκαναν στο Μπακού. Ο Σέρβος τεχνικός θα ανοίξει σήμερα τα χαρτιά του για τον αυριανό αγώνα, στον οποίο μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Πέλκα, που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

H UEFA δημοσιοποίησε χθες τα έσοδα των ομάδων από τις διοργανώσεις της και ο ΠΑΟΚ εισέπραξε την περυσινή περίοδο περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ, δίχως να λογίζονται έσοδα από εισιτήρια ή άλλες πηγές.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα πως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» θα προβληθεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ με την υπογραφή του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη για τον ΠΑΟΚ με τίτλο: «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Οπως αναφέρεται «η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης “90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον” δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις».

Στο μεταξύ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο στον Θόδωρο Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης γιατί οφείλει ενοίκια έξι μηνών για την εγκατάσταση όπου στεγάζεται ένα από τα σούπερ μάρκετ του, κάτω από τη θύρα 6 του γηπέδου της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή