Σύμβουλος Τραμπ ο σκηνοθέτης των «νόθων» γιων

Σύμβουλος Τραμπ ο σκηνοθέτης των «νόθων» γιων

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο σκηνοθέτης Τζόελ Γκίλμπερτ, ο οποίος πιστεύει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει χαράξει μυστική ισλαμική προσευχή στην εσωτερική πλευρά της βέρας του, είχε δημιουργήσει αίσθηση το 2012, ισχυριζόμενος ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση, σε μία προσπάθεια να αποκρύψει την ομοιότητά του με τον πραγματικό του πατέρα, τον συνδικαλιστή Φρανκ Μάρσαλ Ντέιβις. Ο Ντέιβις, σύμφωνα με τον ευφάνταστο Γκίλμπερτ, ανέθρεψε τον «γιο» του, για να ηγηθεί κομμουνιστικής επανάστασης, όπως αναφέρει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα Washington Post.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο Γκίλμπερτ επανήλθε με νέο κινηματογραφικό πόνημα, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον έχει 30χρονο νόθο γιο, τον οποίο απέκτησε με Αφροαμερικανή ιερόδουλο. Την Τρίτη, ο Γκίλμπερτ εμφάνισε τον 30χρονο άνδρα σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον. «Οπως μπορείτε να δείτε, είμαι ο μαύρος γιος του Μπιλ Κλίντον και ο θετός γιος της Χίλαρι», είπε ο 30χρονος Ντέινι Ουίλιαμς, που δεν φέρει την παραμικρή ομοιότητα με τον πρώην πρόεδρο και σύζυγο της σημερινής υποψήφιας των Δημοκρατικών. Ο Ουίλιαμς, όμως, είχε υποβληθεί σε τεστ DNA πριν από 17 χρόνια, αφότου η μητέρα του είχε πουλήσει την ιστορία της σε σκανδαλοθηρικά έντυπα. Τα τεστ είχαν αποφανθεί ότι ο Ουίλιαμς δεν είναι γιος του Μπιλ Κλίντον.

Την υπόθεση αναβίωσε ο Γκίλμπερτ, που προσελήφθη πριν από λίγους μήνες από την Επιτροπή Πολιτικής Δράσης του συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν. Ο Στόουν κομπάζει σε προσκείμενα στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ΜΜΕ ότι ανήκει στο στενό κύκλο συμβούλων του Τραμπ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι βρίσκεται πίσω από τον ισχυρισμό ότι ο πατέρας του πρώην διεκδικητή του χρίσματος του κόμματος, Τεντ Κρουζ, ενεπλάκη στη δολοφονία του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Ο Τραμπ, από τη μεριά του, έχει επαινέσει την «εκπληκτική φήμη» του Τζόουνς, αξιοποιώντας ανάλογες θεωρίες του, όπως το σχέδιο καλπονοθείας εις βάρος των Ρεπουμπλικανών και το «πλαστό» πιστοποιητικό γέννησης του προέδρου Ομπάμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή