Μπέντο: Το ντέρμπι μπορεί να περιμένει

Μπέντο: Το ντέρμπι μπορεί να περιμένει

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός στο σημερινό αγώνα με την Αστάνα στο Καζαχστάν για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου (18.00). Με νίκες των «ερυθρόλευκων», αλλά και του ΑΠΟΕΛ επί της Γιoυνγκ Μπόις, η Αστάνα θα μείνει εκτός συνέχειας. Βεβαίως και η ισοπαλία εξυπηρετεί τα σχέδια πρόκρισης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα αρχίσει να τον απασχολεί μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Καζαχστάν: «Γνωρίζουμε και δεν είχαμε αμφιβολία ότι οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας την Κυριακή. Πάντα είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάνε. Γνωρίζαμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο την Κυριακή. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε και να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο αγώνα. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μόνο με αυτό το παιχνίδι».

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα έχουν μείνει στην Αθήνα για να προφυλαχθούν ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι των «αιωνίων», ενώ ο Ιντέγε που ταξίδεψε στο Καζαχστάν θα καθίσει στον πάγκο.

Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, τερματοφύλακας θα είναι ο Λεάλι, στα άκρα της άμυνας οι Ελαμπντελαουί, Ρέτσος (με τον Φιγκέιρας να παίρνει ανάσες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), στόπερ οι Μποτία, Βιάνα, αμυντικοί μέσοι οι Ρομάο, Καμπιάσο, εξτρέμ οι Ελιουνούισι, Σεμπά, σε ελεύθερο ρόλο ο Μάρτινς ή ο Ντομίνγκεζ και στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Καρντόσο. Η «Αστάνα Αρένα», χωρητικότητας 30.000 θεατών θα έχει κλειστή την οροφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή