Δράμα: Σε κωματώδη κατάσταση μαθήτρια που έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές σε ένα μήνα

Δράμα: Σε κωματώδη κατάσταση μαθήτρια που έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές σε ένα μήνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, μια μαθήτρια Λυκείου,17 ετών από τη Δράμα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η μαθήτρια είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από έναν 52χρονο, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.

  

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα και τρεις νεαροί, 23, 25 και 18 χρονών, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών αντρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας, καθώς ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και το απόγευμα της Τετάρτης οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

    

Τη 17χρονη κοπέλα βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή