Ιβιτς: Διοργάνωση ειδικής διαχείρισης το Γιουρόπα Λιγκ

Ιβιτς: Διοργάνωση ειδικής διαχείρισης το Γιουρόπα Λιγκ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τη νίκη που θα τον κάνει και πάλι φαβορί για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ αναζητεί σήμερα (22.05) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στην Καραμπάχ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Νοκ άουτ για τον σημερινό αγώνα έχει τεθεί ο Τζαλμά Κάμπος με θλάση στους προσαγωγούς και λογικά θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις βδομάδες, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς υπογράμμισε πως υπολογίζει στον Γιώργο Τζαβέλλα που επανέρχεται. Μυστακίδης, Περέιρα ή Μπίσεσβαρ είναι οι υποψήφιοι να καλύψουν το κενό του Κάμπος.

Ο Ιβιτς υπογράμμισε χθες πως «δουλεύουμε αυτές τις ημέρες γι’ αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο, πιστεύω το πρώτο παιχνίδι να ήταν και ένα από τα χειρότερά μας φετινά. Αυτά συμβαίνουν. Ολες οι ομάδες δεν έχουν πάντα σταθερή πορεία, αυτό που περιμένω είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και βέβαια να είμαστε πιο πειθαρχημένοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι» και πρόσθεσε: «Η διοργάνωση θέλει ειδική διαχείριση, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν φοβάμαι αν οι παίκτες μου θα έχουν πάθος. Θα έχουν. Πέρασαν δύο δύσκολα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε και συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το αυριανό θα είναι σαν ντέρμπι. Μπορεί το όνομά της να μη μας λέει πολλά γιατί δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρό τους, αλλά και το ίδιο αισθάνονται και για εμάς».

Για τον σημερινό αγώνα μίλησε και ο Λέο Μάτος, επισημαίνοντας: «Θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής μας για την πρόκριση. Συνεπώς είναι ένα παιχνίδι-κλειδί για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Εχουμε παραπάνω πιθανότητες να περάσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή