Χρυσό στην πολυτέλεια για την Blue Villas Collection

Χρυσό στην πολυτέλεια για την Blue Villas Collection

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική εταιρεία “Blue Villas Collection” αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στα διεθνούς κλίμακας βραβεία, “World Luxury Hotel Awards 2016” στην κατηγορία "Best Serviced Luxury Villas in Europe"!  Οι αντίπαλοι ήταν βετεράνοι της φιλοξενίας από τη διεθνή σκηνή με μεγάλη εμπειρία, αλλά κριτές και ψηφοφόροι εμπιστεύτηκαν τη Blue Villas και το πολυπόθητο βραβείο είναι επίσημα δικό της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας με πολυτελείς βίλες σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Κρήτη από το 2011. Στόχος της είναι να προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου 5άστερου ξενοδοχείου, συνδυασμένες με την ηρεμία της βίλας. Πιστή στο ελληνικό πνεύμα φιλοξενίας, η ομάδα της Blue Villas εξατομικεύει και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της, ώστε να ικανοποιήσει και τα πιο περίεργα γούστα.

Προβάλλοντας τον αυθεντικό ελληνικό τρόπο ζωής μέσα από πολυτελείς βίλες, παρέχει όλα τα μέσα ώστε να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να ζουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Όπως λέει και ο ιδρυτής, Χρήστος Γκέκας, ‘‘Στη Blue Villas δεν προσφέρουμε την πολυτέλεια. Προσφέρουμε εμπειρίες.’’ Η Blue Villas Collection κρατάει αυτή την επιτυχία στο βιογραφικό της και υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με την ίδια ποιότητα.

Φέτος θα επικεντρωθεί στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που ξεκίνησε πέρσι, ενισχύοντας την “Emfasis foundation”, μια ΜΚΟ που βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί άστεγους και πρόσφυγες. Η εταιρεία βοηθάει με αρκετούς τρόπους την οργάνωση και ελπίζει ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί στο κάλεσμα όσων έχουν ανάγκη και να βοηθήσει. Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα μιλάμε για “χρυσό στην ανθρωπιά”.

Για περισσότερα ταξιδιωτικά νέα και πληροφορίες, θα τους βρείτε στο www.bluevillascollection.com. Αν θέλετε να γνωρίσετε τον ιδρυτή, Χρήστο Γκέκα, θα τον βρείτε την Κυριακή 27 Νοέμβριου στις 16:00, στο 100% Hotel Show, την τετραήμερη εκδήλωση με νέα από το χώρο της φιλοξενίας. Θα δώσει χρήσιμες συμβουλές σε ένα ενημερωτικό workshop με θέμα το βίλα marketing.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή