Γιουρόπα Λιγκ: Καταδικαστική ήττα για ΠΑΟ από Σταντάρ – «σοκ» για ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Καταδικαστική ήττα για ΠΑΟ από Σταντάρ – «σοκ» για ΠΑΟΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ διατηρεί ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης το βράδυ της Πέμπτης, με 3-0.

Με πολλές αλλαγές λόγω απουσιών και τον Μάρκους Μπεργκ να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο μέρος, το «τρυφύλλι» δεν τα κατάφερε απέναντι στους ανώτερους Βέλγους, που έφτασαν στη νίκη χάρη στα γκολ των Σισέ στο 61’ και Μπελφοντίλ στο 75' και το 93'.

Πλέον, οι «πράσινοι» είναι ουραγοί με έναν μόλις βαθμό, από πέντε μετρούν Σταντάρ και Θέλτα και δέκα έχει ο πρωτοπόρος Αγιαξ, με δύο ματς να απομένουν.

«Σοκ» για ΠΑΟΚ

Σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την πρόκριση, βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα – σοκ (δεύτερη συνεχόμενη) από τους Αζέρους της Καραμπάγκ εντός έδρας (0-1).

Το γκολ του Μίτσελ στο 69’ αποδείχθηκε καθοριστικό για την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, που πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, μιας και βλέπει τις Φιορεντίνα και Καραμπάγκ να προπορεύονται στον όμιλο με 10 και 7 βαθμούς αντίστοιχα. Ο «δικέφαλος» έμεινε στους 4, ενώ ουραγός είναι η Σλόβαν Λίμπερετς με έναν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή