Δεν προκρίθηκε αλλά έκανε ένα βήμα ο Ολυμπιακός

Δεν προκρίθηκε αλλά έκανε ένα βήμα ο Ολυμπιακός

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και με το μυαλό να… ταξιδεύει και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Ντεσπότοβιτς (8΄) που εκμεταλλεύθηκε ασίστ του Τουμάσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν αρκετά προβλήματα στη μεσοαμυντική τους λειτουργία, αλλά ευτυχώς για εκείνους δεν δέχθηκαν άλλο γκολ στο πρώτο μέρος, τόσο λόγω επιπολαιότητας των Καζάκων όσο και λόγω καθοριστικής απόκρουσης του Λεάλι σε κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς. Ο Ολυμπιακός μετά το σοκ του πρώτου γκολ συνήλθε και με κύριους εκφραστές των επιθετικών του προσπαθειών τους Σεμπά και Μανθάτη προσπάθησε για την ισοφάριση. Από συνεργασία μάλιστα των δύο ποδοσφαιριστών και γκολ από κεφαλιά του Βραζιλιάνου (30΄) σημειώθηκε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές και το τελικό 1-1 ήταν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους που θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, αν ήταν λίγο πιο τυχερός ο Αντρέ Μάρτινς που είδε το σουτ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι λίγα λεπτά πριν από το τέλος, ή ο Καρντόσο που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο (80΄ Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης (64΄ Ελιονούσι), Μάρτινς (90΄ Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο.

ΑΣΤΑΝΑ: Εριτς, Σίτοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Μαλίι, Λογκβινένκο, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ, Τουμάσι, Ντεσπότοβιτς (82΄ Κομπλέκοφ), Καμπανάνγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή