Τρία μουσικά τάλεντ σόου στον ΣΚΑΪ

Τρία μουσικά τάλεντ σόου στον ΣΚΑΪ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και λιγοστοί από τους νικητές των μουσικών τάλεντ σόου εξακολουθούν να δίνουν το «παρών» στο καλλιτεχνικό στερέωμα, που βέβαια έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση, τα εν λόγω σόου διατηρούν φανατικό κοινό. Ετσι και ο ΣΚΑΪ, που πέρυσι διεύρυνε το κοινό του καναλιού μέσω του «X-Factor», θα προβάλει φέτος τρία μουσικά τάλεντ σόου: τη β΄ εκδοχή του κατά ΣΚΑΪ «X-Factor» στις αρχές της νέας χρονιάς, και άλλα δύο ακόμη σε λίγες ημέρες.

To «The Voice», που από το 2010 που ξεκίνησε έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια μουσική σκηνή και κατέκτησε το κοινό σε 50 και πλέον χώρες, έρχεται στις 15/11 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Γ. Καπουτζίδης. Τον ρόλο κόουτς των διαγωνιζομένων-τραγουδιστών μοιράζονται οι Κ. Μαραβέγιας, Π. Μουζουράκης, Ελενα Παπαρίζου και Σ. Ρουβάς. Λέγεται ότι η 4μελής κριτική επιτροπή έχει… δέσει για τα καλά, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στα γυρίσματα των Blind Auditions που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες και με τις οποίες θα εγκαινιαστούν οι προβολές του σόου. Το «The Voice» θα ολοκληρωθεί σε 26 εκπομπές.Την εκτέλεση παραγωγής έχει η εταιρεία Acun Medya Greece.

Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει επίσης το «Junior Music Stars» από τις 18/11 και κάθε Παρασκευή. Συμμετέχουν 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών. Δίπλα τους θα είναι ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε ρόλο παρουσιαστή και εμψυχωτή των προσπαθειών των δύο ομάδων των οκτώ, των λιλιπούτειων ταλέντων. Στο πλευρό του βρίσκεται η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μας μεταφέρει το κλίμα από το backstage. Στο «Junior Music Stars» του ΣΚΑΪ να σημειωθεί δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά μικρής ηλικίας να συμμετέχουν όχι μόνο ως τραγουδιστές αλλά και ως μουσικοί διαφορετικών οργάνων, από πιάνο, βιολί μέχρι μπουζούκι και κλαρίνο.

Οι μικροί στο πλαίσιο των μαθημάτων θα συναντήσουν καλλιτέχνες όπως οι Γ. Χατζηνάσιος, Θ. Πολυκανδριώτης, Μελίνα Ασλανίδου, Ελενα Παπαρίζου, Π. Γαϊτάνος, Θ. Βασιλόπουλος, Χρ. Μάστορας, Ινές Ζήκου, Φωτεινή Δάρρα, Φ. Παπαθεοδώρου κ.ά. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ενεργά τα μεγαλύτερα ωδεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Εννοείται πως δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή