ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας αναφέρει ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 - 18:00, αν και κατά τις ισχύουσες διατάξεις τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή αυτή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00.

Με τις εκπτώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, ο Εμπορικός Σύλλογος ελπίζει η λειτουργία των καταστημάτων σήμερα να δώσει μία ώθηση στην αγορά.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τους εργαζόμενους, τα σωματεία εργαζομένων «και όλους όσοι εναντιώνονται στην κατάργηση της Κυριακής αργίας» να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προκηρύξει για την Κυριακή στις 11.00 π.μ. στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει στο εμπόριο.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ