Τίτλοι τέλους για τον Κουέντιν Ταραντίνο;

Τίτλοι τέλους για τον Κουέντιν Ταραντίνο;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει την σκηνοθεσία μετά από δύο ακόμη ταινίες.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Pulp Fiction» και «Reservoir Dogs» λέει ότι ελπίζει πως όταν θα αποσυρθεί θα θεωρείται «ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησαν ποτέ».

Ο δημιουργός ταινιών το 2012 ότι σχεδιάζει να κλείσει την καριέρα του ως σκηνοθέτης στις 10 ταινίες και στη συνέχεια να προχωρήσει στη συγγραφή μυθιστορημάτων και στο θέατρο.

Η ταινία «The Hateful Eight» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο είναι η όγδοη που έχει σκηνοθετήσει.

Στη διάσκεψη δημιουργικότητας Adobe Max 2016 στο Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο Ταραντίνο απαντώντας στην ερώτηση πως προσδιορίζει προσωπικά την ευτυχία, απάντησε:

«Αν όλα πάνε καλά, ευτυχία θα είναι όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου να θεωρούμαι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησε ποτέ», απάντησε. «Και να προχωρήσω ακόμη περισσότερο να θεωρούμαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, όχι μόνο κινηματογραφιστής».

Ο σκηνοθέτης έδωσε και κάποια στοιχεία για την προτελευταία ταινία του. Έχω μια ιδέα για μια αυστραλιανή ταινία που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '30. Θα είναι μία ταινία τύπου Μπόνι και Κλάιντ με ένα ζευγάρι παρανόμων στην Αυστραλία. Θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή