Βίτσας: «Δε συζητάμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Βίτσας: «Δε συζητάμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι ήρεμος και σίγουρος ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν κινδυνεύουν επ’ ουδενί, ό,τι και να λένε, όποιος και να το λέει», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας πρόσφατες αναφορές του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ από το Χαϊδάρι, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι φιλειρηνική χώρα, που δεν διεκδικεί από κανέναν τίποτα και σέβεται τις Διεθνείς Συνθήκες.

«Όμως, κανείς να μην τολμήσει να σκεφτεί καν ότι μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» συμπλήρωσε και πρόσθεσε:

«Καλύτερα να σωπάσουν αυτοί, οι οποίοι δεν ανακαλούν στη μνήμη τους τα ιστορικά γεγονότα και, πολύ περισσότερο, μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας, που έχει αποδείξει και με τον αγώνα και με τη θυσία ότι έχει και τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα περιφρουρήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή