Νίκος Παππάς: «Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης»

Νίκος Παππάς: «Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι πολύ κρίσιμο το γεγονός ότι γίνεται μία τομή. Αυτός ο τομέας μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης που να καταστήσει την χώρα πρωταγωνιστή στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της ψηφιακής πολιτικής. Αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τα εμπόδια θα ανοίξουμε τις μεγάλες λεωφόρους της πληροφορίας» τόνισε ο Νίκος Παππάς, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του χαρτοφυλακίου των τηλεπικοινωνιών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Ο νέος υπουργός έστειλε μήνυμα και στους εταίρους λεγοντας πως πρέπει «να κάνουν αυτό που πρέπει με βάση τις δεσμεύσεις τους» τονίζοντας πως «η κυβέρνηση αυτή μπορεί και θα οδηγήσει τη χώρα στα επόμενα βήματα. Ήρθε η ώρα και για τους αντισυμβαλλόμενους να κάνουν αυτό που πρέπει με βάση τις δεσμεύσεις τους. Δεν πρέπει οι διαφωνίες να καθυστερούν το αναπτυξιακό άλμα της χώρας».

Σημείωσε ακόμη πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προστατεύει τα αδύναμα στρώματα.

Όσον αφορά το έργο που θέλει να κάνει στο νέο υπουργείο σημείωσε πως «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις αμέλησαν να αφοσιωθούν στο να αξιοποιήσει η χώρα το συγκρητικό της πλεονέκτημα, τη γεωγραφική της θέση και το αξιοθαύμαστο ανθρώπινο δυναμικό» δίνοντας το στίγμα των δικών του στόχων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή