Επαναστάτες με αιτία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το επιτυχημένο –και βραβευμένο– έργο που πραγματοποίησε στη «γενέτειρά» του, το Αμστερνταμ, το μη κερδοσκοπικό ξενοδοχείο Good Hotel «κατέπλευσε» –πάνω στην πλωτή πλατφόρμα που το μεταφέρει– στο Νιούχαμ του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην προβλήτα Royal Victoria, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η αποστολή του πρωτοποριακή: να προσφέρει το σύνολο των κερδών του στην εκπαίδευση μακροχρόνια ανέργων από την τοπική κοινότητα σε ειδικότητες του τομέα της φιλοξενίας, βοηθώντας τους στη συνέχεια να εργαστούν μόνιμα στον χώρο αυτό.

Επαναστάτες με αιτία-1

Αν θέλετε να συμβάλετε στην αποστολή του Good Hotel London, δεν μένει παρά να κλείσετε ένα από τα 148 καλόγουστα και απέριττα δωμάτιά του, εξοπλισμένα με μπάνιο, καφετιέρα, δωρεάν ίντερνετ και προαιρετική θέα στον Τάμεση.

Αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, σαλόνι, εστιατόριο και μια καταπράσινη ταράτσα με μπαρ είναι επίσης στη διάθεσή σας για να συναντήσετε φίλους ή συνεργάτες, ευεργετώντας πάντα τους κατοίκους.

www.goodhotellondon.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή