Θ. Δρίτσας: «Δεν είναι εθελουσία η αποχώρηση μου»

Θ. Δρίτσας: «Δεν είναι εθελουσία η αποχώρηση μου»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμές επέλεξε να αποχωρήσει από το υπουργείο Ναυτιλίας ο κ. Δρίτσας. Ο πρώην πλέον υπουργός δήλωσε κατά την διαδικασία πως: «η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια. Αν και ήξερα ότι θα ερχόταν η τελευταία στιγμή. Κανείς δεν είναι αιώνιος» προσθέτοντας πως «αντιμετώπισα κρίσιμα ζητήματα, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και καμία δημοσιότητα. Ο μεγάλος μου εχθρός είναι ο χρόνος που έχει μόνο ένα 24ωρο τη μέρα και ο μεγαλύτερος σύμμαχος εσείς οι συνεργάτες μου. Το να υπηρετείς το υπoυργείο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία προσωπική ζωή, ελεύθερο χρόνο, κομματική δράση», ανέφερε ο ίδιος, ενώ απευθυνόμενος προς τον νέο υπουργό, τον κύριο Κουρουμπλή και τον νέο υφυπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό, είπε:

«Αυτό το υπουργείο πρέπει να το παντρευτείτε με ένα άτυπο σύμφωνο συμβίωσης».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος υπουργός που δήλωσε πως «πού να το φανταστώ ότι όταν γινόμουν Ολυμπιακός, ότι θα γινόμουν υπουργός σε ένα υπουργείο που έχει την βάση του στον Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι μια ιδέα μέσα στους αιώνες» ενώ πρόσθεσε πως πιστεύει ότι υπάρχει διαφυγή καθώς «στο DNA του λαού μας, υπάρχουν ισχυρά  κοιτάσματα και αποθέματα που μπορούν να βγάλουν την πατρίδα από αυτή την δίνη. Χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός» κατέληξε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή