Προβληματισμός στην ΑΕΚ και δουλειά στη διακοπή

Προβληματισμός στην ΑΕΚ και δουλειά στη διακοπή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ακόμη μία αγωνιστική η ΑΕΚ έμεινε μακριά από το τρίποντο, αφήνοντας δύο βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (2-2). Η Ενωση διανύει μια πολύ κακή περίοδο στην οποία πληρώνει όλα τα λάθη της, είναι σχετικώς άτυχη και βελτιώνεται χωρίς όμως να αποτυπώνεται η βελτίωση στους βαθμούς που κατακτά.

Η ΑΕΚ αναζητεί πιο ορθολογικά το γκολ, ωστόσο οι παραλείψεις του καλοκαιριού εμφανίζονται στο παιχνίδι της ομάδας που πληρώνει κάθε αγωνιστικό της λάθος.

Η πολύ κακή εκτίμηση του Γιάννη Ανέστη στη φάση της ισοφάρισης από ένα σουτ του Ουμπίντες, άνοιξε κουβέντα ακόμη και για τον προπονητή τερματοφυλάκων, ωστόσο ακόμη κι αν ο κ. Καμπόλης φέρει ευθύνη για την περιορισμένη βελτίωση του Γιάννη Ανέστη, η αξιολόγηση του προσωπικού είναι δουλειά της διοίκησης. Το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να διατηρήσει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων σε μια εντός έδρας αναμέτρηση δημιουργεί πρόβλημα, όπως βεβαίως και το ότι σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Ζοσέ Μοράις να δουλέψει χωρίς το άγχος ενός αγώνα, αλλά η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τη μεθεπόμενη Κυριακή είναι και πάλι κοντά. Η ΑΕΚ έχει μείνει 9 βαθμούς από την κορυφή έπειτα από 8 αγώνες πρωταθλήματος και ήδη γίνεται κουβέντα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και την απόκτηση ενός μέσου, ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ. Η χρονιά έχει πάρει άσχημη πορεία και αυτή ανατρέπεται μόνο με συνεχείς νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή