Δείτε τα τελευταία προεκλογικά σποτ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ

Δείτε τα τελευταία προεκλογικά σποτ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Την αγάπη της για την πατρίδα αλλά και το όραμά της για μια πιο δίκαιη και ισχυρή Αμερική προτάσσει στο τελευταίο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

 
«Δεν έχει να κάνει μόνο με το όνομα το δικό μου αλλά και του αντιπάλου μου στο ψηφοδέλτιο αλλά με τη χώρα που θέλουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας», εμφανίζεται στο βίντεο να λέει η Χίλαρι Κλίντον θέτοντας το εξής ερώτημα. «Είναι η Αμερική σκοτεινή και διχαστική ή ελπιδοφόρα και χωρίς αποκλεισμούς;»
 

 
Στη συνέχεια του μηνύματος η Χίλαρι Κλίντον αναφέρεται στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η χώρα δίνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.
 
«Περάσαμε κάποιες δύσκολες οικονομικά συγκυρίες και είδαμε κάποιες αλλαγές αλλά εγώ πιστεύω στον λαό, αγαπώ τη χώρα και είμαι πεπεισμένη ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά και θα τις ζήσουμε μαζί», σημειώνει στη συνέχεια του σποτ.

Υπόσχεται παράλληλα μια καλύτερη ζωή για όλους λέγοντας πως «ουδέποτε εγκατέλειψα και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα».

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύει επίθεση στο πολιτικό κατεστημένο λέγοντας πως αυτό ευθύνεται για τις οικονομικές πολιτικές που αφαίμαξαν την οικονομία και για τη μαζική παράνομη μετανάστευση.
 
«Το πολιτικό κατεστημένο που προσπαθεί να μας σταματήσει είναι το ίδιο με αυτό που ευθύνεται για όλες τις καταστροφές, τη μαζική παράνομη μετανάστευση και πολιτικές που αφαίμαξαν την οικονομία μας. Το πολιτικό κατεστημένο οδήγησε στην καταστροφή των εργοστασίων μας εξανεμίζοντας τις θέσεις εργασίας», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο διαφημιστικό προεκλογικό σποτ «δίνοντας τον λόγο στο λαό».
 
«Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σταματήσει αυτή τη διεφθαρμένη μηχανή είστε εσείς. Η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει τη χώρα είμαστε εμείς. Θα πάρουμε πίσω την Αμερική κάνοντας την και πάλι σπουδαία», λέει χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή