ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την Κυριακή 13/11 στον Γαστρονόμο

Παραδοσιακές φασολάδες και φουρνιστά κοτόπουλα, φανταστικά σάντουιτς και τα πιο νόστιμα κέικ στον «Γ» του μήνα. Γιορτινό μενού και καθημερινά πιάτα έτοιμα σε 30'! Η κα Συκουτρή σε μια απολαυστική συζήτηση και ένα ρεπορτάζ για τα κατεψυγμένα λαχανικά εφ΄όλης της ύλης.

Αφιέρωμα: Φασολάδες απ' όλη την Ελλάδα
Το πιο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό του χειμώνα σε 7 εκδοχές με χόρτα, λιαστές ντομάτες, μυζήθρα, εσπεριδοειδή, λουκάνικα, ταχίνι, μυρωδικά.


Αφιέρωμα: Κοτόπουλο στο φούρνο
Ανάψτε τους φούρνους και ετοιμάστε τα πιο νόστιμα και ζουμερά πουλερικά. Στην κοτοπουλιέρα θα πετύχουμε τραγανή πέτσα, μεστό ψαχνό και γεύση όπως περίπου το σουβλιστό κοτόπουλο!


Με ελληνικά υλικά τα δικά μας σάντουιτς!
Πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και προτείνουμε 12 σάντουιτς για όλες τις ώρες. Τα υλικά έχουν σημασία. Ο σωστός συνδυασμός έχει σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη όλων των γεύσεων.


Ντίνα Συκουτρή: Η κυρά των λουκουμιών
Η ιστορία του συριανού γλυκίσματος από μια γυναίκα που δούλεψε όσο, ίσως, κανείς για τη διάσωσή του.


Ρεπορτάζ: Κατεψυγμένα vs νωπών λαχανικών
Δύο έρευνες υποστηρίζουν ότι τα πρώτα διατηρούν περισσότερο τις αντιοξειδωτικές ουσίες και τη βιταμίνη C.


Γρήγορες και εύκολες συνταγές για κάθε μέρα
Με πράσα και γραβιέρα Νάξου ετοιμάζουμε μια φουρνιστή ομελέτα που θα χορτάσει όλη η οικογένεια.


Ιδέες για καθημερινό φαγητό στο σπίτι
Από τις πιο πρωτότυπες συνταγές που δοκιμάσαμε! Τραγανό και πεντανόστιμο λάχανο και ζουμερό ψαρονέφρι.


Στο πί & φί
Ετοιμάζουμε ρύζι με λαχανικά και αβοκάντο μέσα σε 20'!


Κέικ με σοκολάτα, φρούτα και... λαχανικά!
Δύσκολες οι δοκιμές για αυτό το αφιέρωμα... Ξεχωρίσαμε όμως το κέικ καρότου και ακόμα 3 εξαιρετικά κέικ.

Αυτά και άλλα πολλά στο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής 13/11.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ