Το ποτό του μήνα
Κονιάκ και βερμούτ στο ίδιο ποτήρι. Πού το ήπιαμε, πώς το φτιάχνουμε.
42 Bar Athens
Η ιστορία, τα highlights, τα ποτά, τα νέα του πιο κλασικού από τα μοντέρνα μπαρ του κέντρου.
Street food (+bar) σε… τροχούς
Γκουρμέ μπιφτέκια από καντίνα, νόστιμοι «τροχήλατοι» λουκουμάδες με σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο μπαρ μέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.
Πρόσωπο: Φίλιππος Παπασπύρου
«Φτιάχνουμε ακόμα παγωτό σε μηχανή του ’60» Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Foodie's Best: Τρώγοντας με 15 ευρώ στο κέντρο!
Οι ταβέρνες, τα μαγειρεία, τα εστιατόρια που… συμφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Συναντήσαμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!
Η δημοφιλής μαγείρισσα λατρεύει τις τοπικές συνταγές, θεωρεί τα όσπρια, τα χόρτα και το λάδι τα ατού της ελληνικής μαγειρικής και επιλέγει μικρά μπακάλικα και κρεοπωλεία για τις αγορές της.
Oι σοκολατίνες των Αθηνών
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες. Εμείς τις δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τις καλύτερες και σας δίνουμε τις διευθύνσεις για να τις αναζητήσετε!
Foodie γειτονιά Χαλάνδρι
Κλασικές ταβέρνες και σούσι, ναξιώτικα προϊόντα και κρητικό σούπερ μάρκετ, μουσακάς σε… πίτα, βιολογική αγορά, κοκτέιλ, σουβλάκια, μπίρες και καυτή σοκολάτα. Εδώ θα βρείτε απ’ όλα…