ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στο foodie guide αυτή την Κυριακή 13/11

Το ποτό του μήνα

Κονιάκ και βερµούτ στο ίδιο ποτήρι. Πού το ήπιαµε, πώς το φτιάχνουµε.


42 Bar Athens

Η ιστορία, τα highlights, τα ποτά, τα νέα του πιο κλασικού από τα µοντέρνα µπαρ του κέντρου.


Street food (+bar) σε... τροχούς

Γκουρµέ µπιφτέκια από καντίνα, νόστιµοι «τροχήλατοι» λουκουµάδες µε σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο µπαρ µέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.


Πρόσωπο: Φίλιππος Παπασπύρου 

«Φτιάχνουµε ακόµα παγωτό σε µηχανή του ’60» Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης µας εξηγεί γιατί επιµένουν να παίρνουν µέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.


Foodie's Best: Τρώγοντας µε 15 ευρώ στο κέντρο!

Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.


Συναντήσαμε την Αργυρώ Μπαρµπαρίγου!

Η δηµοφιλής µαγείρισσα λατρεύει τις τοπικές συνταγές, θεωρεί τα όσπρια, τα χόρτα και το λάδι τα ατού της ελληνικής µαγειρικής και επιλέγει µικρά µπακάλικα και κρεοπωλεία για τις αγορές της.


Oι σοκολατίνες των Αθηνών 

Οι κλασικές, οι sugar free και οι µοντέρνες. Εμείς τις δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τις καλύτερες και σας δίνουμε τις διευθύνσεις για να τις αναζητήσετε!


Foodie γειτονιά Χαλάνδρι

Κλασικές ταβέρνες και σούσι, ναξιώτικα προϊόντα και κρητικό σούπερ µάρκετ, µουσακάς σε... πίτα, βιολογική αγορά, κοκτέιλ, σουβλάκια, µπίρες και καυτή σοκολάτα. Εδώ θα βρείτε απ’ όλα...

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ