Νέος πρόεδρος της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων ο Αντ. Μπαλωμενάκης

Νέος πρόεδρος της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων ο Αντ. Μπαλωμενάκης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόεδρο εξέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα των δανείων κομμάτων και ΜΜΕ, ενώ προστέθηκαν και δύο νέα μέλη, που αντικαθιστούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υπουργοποιήθηκαν στον πρόσφατο ανασχηματισμό (τον Σωκράτη Φάμελλο που ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Νεκτάριο Σαντορινιό που ανέλαβε υφυπουργός Ναυτιλίας), σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έτσι, πρόεδρος της Εξεταστικής αναλαμβάνει ο βουλευτής Χανίων του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος ήταν μέλος της Επιτροπής και ο οποίος αναλαμβάνει στη θέση του κ. Φάμελλου, ενώ προστίθενται στην Επιτροπή δύο νέα μέλη, ο βουλευτής Μαγνησίας Συμεών Μπαλλής και ο βουλευτής Πιερίας Χαρίλαος Τζαμακλής.

Να σημειωθεί ότι η Εξεταστική Επιτροπή ανέβαλε για την επόμενη εβδομάδα την αυριανή συνεδρίασή της, στην οποία είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το πόρισμα του εισαγγελέα Γιώργου Καλούδη, προκειμένου να δοθεί χρόνος ώστε να ενημερωθούν από τα πρακτικά, τα νέα μέλη της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή