Ομπάμα: Είμαι πολύ περήφανος για τη Χίλαρι

Ομπάμα: Είμαι πολύ περήφανος για τη Χίλαρι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αξίζει να παλεύεις για το σωστό» είπε ο πρόεδρος Ομπάμα στην ομιλα του αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. «Η πολιτική δεν έχει ευθείες γραμμές. Κάποιες φορές προχωράμε, αλλά άμα χάσουμε μαθαίνουμε από τα λάθη μας» τόνισε και πρόσθεσε πως «Το αμερικάνικο ταξίδι θα συνεχίσει και ελπίζω ο επόμενος πρόεδρος να είναι πετυχημένος πρόεδρος και θα βοηθήσω για αυτό»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι προσκάλεσε  στον Λευκό Οίκο τον κ. Τραμπ για «μία ομαλή μετάβαση». Όπως είπε, και ο ίδιος είχε διαφορετική προσέγγιση με τον προκάτοχό του, Τζορτζ Μπους, αλλά το 2009 εξασφαλίστηκε αυτή η ομαλή συνέχεια.

«Η προεδρία και η αντιπροεδρία είναι μεγαλύτερη από όλους από εμάς. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για μία πετυχημένη μετάβαση», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι η ειρηνική μετάβαση αποτελεί ορόσημο της Δημοκρατίας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέφερε ότι άκουσε τηλεφωνικά τις παρατηρήσεις του κ. Τραμπ.

Αναφερόμενος στην ηττημένη των εκλογών, Χίλαρι Κλίντον, είπε ότι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για εκείνη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή