ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση εργαζομένων στα «Συστήματα Sunlight»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την αύξηση των εργαζομένων κατά 130 άτομα στη διάρκεια του 2016 ανακοίνωσε η εταιρεία Συστήματα Sunlight A.E. H εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή μπαταριών και ανήκει στον όμιλο Olympia, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός του προσωπικού της αυξήθηκε από 630 στο τέλος του 2015 σε 750 μέχρι σήμερα. Σημειώθηκε έτσι αύξηση του προσωπικού κατά 19%.

Σύμφωνα με τη Sunlight, οι νέες θέσεις εργασίας βρίσκονται κυρίως στη Θράκη όπου έχει τις βασικές εγκαταστάσεις η εταιρεία. Η εταιρεία αποδίδει αυτή τη ραγδαία αύξηση των θέσεων εργασίας στη μεγάλη ζήτηση από τους διεθνείς πελάτες της ανά τον κόσμο, για τα βιομηχανικά προϊόντα Sunlight, γεγονός που προέρχεται, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, από την ανάπτυξη της εταιρείας σε ακόμα περισσότερες αγορές του εξωτερικού.

«Η Sunlight έπειτα από πολλά χρόνια μεθοδικής δουλειάς έχει καταφέρει να διεισδύσει σε 100 χώρες και να βασίζεται σε ένα αμιγώς εξαγωγικό προφίλ», δήλωσε σχετικά ο κ. Βασίλης Μπίλλης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Είμαστε», πρόσθεσε, «μία ελληνική εξαγωγική εταιρεία που ανταποκρίνεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον» και ότι «σε μια περίοδο ύφεσης - αποβιομηχανοποίησης της χώρας, η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει σε δομές και σε ανθρώπινο δυναμικό ενάντια σε όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Το γεγονός ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο το 2ο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών στην Ευρώπη είναι αυτονόητο ότι δίνει ώθηση στην τοπική οικονομία της Ξάνθης και παράγει προστιθέμενη αξία για την ευρύτερη περιοχή της ακριτικής Θράκης».

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ