IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας

IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις συλλεκτικές εκδόσεις χρονογράφων Ingenieur έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στο 74ο Goodwood Members’ Meeting, τη συνάντηση κλασικών αυτοκινήτων που διεξάγεται στην πίστα των 3,8 χιλιομέτρων του Goodwood House, κοντά στη δυτική ακτή της Αγγλίας.

IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας-1

Το Ingenieur Chronograph Edition «74th Members’ Meeting at Goodwood», από ροζ χρυσό με μαύρο καντράν (limited edition 74 τεμαχίων).

 

IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας-2

To Ingenieur Chronograph «W 125» από ατσάλι με ασημί καντράν που είναι εμπνευσμένο από την Mercedes-Benz W 125 Silver Arrow (750 τεμάχια).

 

IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας-3

Kαι το Ingenieur Chronograph Edition «Rudolf Caracciola» από ατσάλι με γκρι-ανθρακί καντράν (750 τεμάχια), αφιερωμένο στο θρυλικό οδηγό Rudolf Caracciola, ο οποίος κέρδισε τρία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη δεκαετία του 1930.

 

IWC – Τρεις χρονογράφοι για τους λάτρεις της ταχύτητας-4

Και οι τρεις χρονογράφοι είναι εξοπλισμένοι με τον ολοκαίνουριο manufacture μηχανισμό 69370 της IWC και έχουν κάσες 42 mm, καντράν εμπνευσμένα από τα ταμπλό των αγωνιστικών βολίδων και πανέμορφα καπιτονέ δερμάτινα λουράκια που θυμίζουν το πολυτελές εσωτερικό των κλασικών αυτοκινήτων. Στο 74ο Goodwood Members’ Meeting που πραγματοποιήθηκε στις 19–20 Μαρτίου έδωσαν το παρών μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των αγώνων αυτοκινήτων, όπως o δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 Mika Häkkinen. Η IWC Schaffhausen είναι ο επίσημος χρονομέτρης της διοργάνωσης από το 2015.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή