PANERAI Radiomir 1940 3 Days Automatic

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο Radiomir 1940 με λευκό καντράν είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Παρότι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’40 διατηρεί μία φρεσκάδα και καθαρότητα που το κάνουν να συμβαδίζει απόλυτα με τη σύγχρονη εποχή.

PANERAI Radiomir 1940 3 Days Automatic-1

H κάσα του από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L έχει διάμετρο 42 mm και πάχος μόλις 10,93 mm. Το χαρακτηριστικό σχήμα της είναι το λεγόμενο cushion (ή coussin στα γαλλικά) που σημαίνει μαξιλάρι και θυμίζει τα vintage μοντέλα της Panerai.

 

PANERAI Radiomir 1940 3 Days Automatic-2

 

Το ρολόι είναι εφοδιασμένο με έναν υψηλότατων προδιαγραφών μηχανισμό κατασκευασμένο in-house στο εργοστάσιο της Panerai στο Neuchâtel.

 

PANERAI Radiomir 1940 3 Days Automatic-3

 

Ο αυτόματος Caliber P.4000 διαθέτει παράκεντρο μικρορότορα από βολφράμιο, o οποίος συνδέεται με δύο βαρέλια, τα οποία με τη σειρά τους εξασφαλίζουν στο ρολόι ενεργειακή αυτονομία 3 ολόκληρων ημερών.

PANERAI Radiomir 1940 3 Days Automatic-4

Στεγανό μέχρι τα 100 μ., το νέο Radiomir 1940 3 Days Automatic αγκαλιάζει τον καρπό με ένα φυσικό, ανεπεξέργαστο δερμάτινο λουράκι με λευκές ραφές, το οποίο ταιριάζει «γάντι» με την ομοιόχρωμη φωσφορίζουσα επίστρωση στους δείκτες και στις κουκκίδες στις ενδείξεις των ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή