Το πρώτο Radiomir 1940 με λευκό καντράν είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Παρότι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’40 διατηρεί μία φρεσκάδα και καθαρότητα που το κάνουν να συμβαδίζει απόλυτα με τη σύγχρονη εποχή.

H κάσα του από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L έχει διάμετρο 42 mm και πάχος μόλις 10,93 mm. Το χαρακτηριστικό σχήμα της είναι το λεγόμενο cushion (ή coussin στα γαλλικά) που σημαίνει μαξιλάρι και θυμίζει τα vintage μοντέλα της Panerai.

 

 

Το ρολόι είναι εφοδιασμένο με έναν υψηλότατων προδιαγραφών μηχανισμό κατασκευασμένο in-house στο εργοστάσιο της Panerai στο Neuchâtel.

 

 

Ο αυτόματος Caliber P.4000 διαθέτει παράκεντρο μικρορότορα από βολφράμιο, o οποίος συνδέεται με δύο βαρέλια, τα οποία με τη σειρά τους εξασφαλίζουν στο ρολόι ενεργειακή αυτονομία 3 ολόκληρων ημερών.

Στεγανό μέχρι τα 100 μ., το νέο Radiomir 1940 3 Days Automatic αγκαλιάζει τον καρπό με ένα φυσικό, ανεπεξέργαστο δερμάτινο λουράκι με λευκές ραφές, το οποίο ταιριάζει «γάντι» με την ομοιόχρωμη φωσφορίζουσα επίστρωση στους δείκτες και στις κουκκίδες στις ενδείξεις των ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ