Τσίπρας σε Σκίμπε: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός φίλος που έχω»

Τσίπρας σε Σκίμπε: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός φίλος που έχω»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής και της Βοσνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο κ. Τσίπρας αμέσως μετά το ματς, κατέβηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής για να συγχαρεί τους παίκτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν ένθερμα κάνοντας μάλιστα και αρκετά αστεία.

Ο πρωθυπουργός αρχικά είχε θερμό εναγκαλισμό με τον «χρυσό» σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα.

Στη συνέχεια είπε χαριτολογώντας στον Μίκαελ Σκίμπε ότι είναι «ο καλύτερος Γερμανός φίλος που έχει». Ο Σκίμπε απάντησε χαμογελώντας στον πρωθυπουργό: «Μη νομίζεις. Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς».

Ο Βασίλης Τοροσίδης είπε αστειευόμενος στον κ. Τσίπρα: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου και επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος», με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ».

Όπως σημειώνουν δημοσιογράφοι του sport-fm, το κλίμα μεταξύ των παικτών και του πρωθυπουργού ήταν εξαιρετικό και πολύ χαλαρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή