Κυκλοφοριακή οδύσσεια για τους Αθηναίους λόγω Ομπάμα και κινητοποιήσεων σε μετρό

Κυκλοφοριακή οδύσσεια για τους Αθηναίους λόγω Ομπάμα και κινητοποιήσεων σε μετρό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερη δυσκολία λόγω των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Μπάρακ Ομπάμα θα γίνονται οι μετακινήσεις των Αθηναίων στο κέντρο αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σε πραγματικό χρόνο.

Οι αρχές προγραμματίζουν ήδη διακοπή της κυκλοφορίας στους άξονες από τους οποίους θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του αμερικανού Προέδρου ενώ κλειστοί θα παραμείνουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οι σταθμοί του μετρό  «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Ακρόπολη» και «Συγγρού -Φιξ».

Επίσης, το πρώτο δρομολόγιο προς Αεροδρόμιο θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

Την κίνηση έχει επιβαρύνει σημαντικά η στάση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό μέχρι τις 10:00 το πρωί, αναγκάζοντας χιλιάδες αθηναίους να αναζητήσουν άλλο τρόπο μετάβασης στο χώρο εργασίας τους, σε μία ήδη επιβαρυμένη – λόγω μέτρων ασφαλείας – πρωτεύουσα. Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ ενώ πιθανές τροποποιήσεις- καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή