Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο ο λαϊκισμός μπορεί να σώσει την Αμερική, υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ο κινηματογραφιστής Μάικλ Μουρ (φωτ.), ενθαρρύνοντας το Δημοκρατικό Κόμμα να καλύψει τις κενές θέσεις που δημιουργούνται με την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον, με διασημότητες όπως η Οπρα ή ο Τομ Χανκς. «Γιατί δεν στηρίζουμε δημοφιλείς προσωπικότητες για υποψηφίους; Εχουμε τόσο πολλούς. Οι Ρεπουμπλικανοί το κάνουν ήδη – ανέδειξαν τον Ρέιγκαν, τον Εξολοθρευτή (Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ) και άλλους», δήλωσε.

(…) «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι μετά από αυτό που είπαν για την ασφάλεια. Ο άνθρωπος είναι απλά άρρωστος», δήλωσε στο Associated Press ο μάνατζερ του Μπατακλάν, Jules Frutos, αναφερόμενος στον τραγουδιστή των Εagles of Death Metal, Τζέσε Χιουζ, που μετά την αιματηρή επίθεση του περυσινού Νοεμβρίου είχε ισχυριστεί πως υπάλληλοι του κλαμπ δεν αποκλείεται να εμπλέκονταν στον σχεδιασμό του χτυπήματος. Σύμφωνα με φήμες, τις οποίες διαψεύδουν τα μέλη της μπάντας, ο Χιουζ επιχείρησε να μπει στη συναυλία του Sting το βράδυ της Κυριακής, όμως δεν του επετράπη η είσοδος.

(…) Με συναυλίες και αφιερώματα θα γιορτάσουν οι θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπάουι ανά τον κόσμο τα 70ά γενέθλιά του, στις 8 Ιανουαρίου 2017. Στο Λονδίνο, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο O2 Academy του Μπρίξτον, την πόλη που γεννήθηκε ο διάσημος μουσικός, με τη συμμετοχή του ηθοποιού και φίλου του Γκάρι Ολντμαν, τέως μελών της μπάντας του και προσκεκλημένων από το Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη.

(…) Δέκα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας περιλαμβάνει η Βραχεία Λίστα του βραβείου ξένου μυθιστορήματος The Athens Prize for Literature, το οποίο θα απονείμει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στην Αίθουσα Τελετών του δημαρχιακού μεγάρου. Ανάμεσά τους, ο Καζούο Ισιγκούρο για το βιβλίο του «Ο θαμμένος γίγαντας» (Ψυχογιός), ο Ιαν Μακ Γιούαν για το μυθιστόρημα «Νόμος περί τέκνων» (Πατάκης), ο Garth Risk Hallberg για το «Πόλη στις φλόγες» (Κέδρος) και ο Ρίτσαρντ Φλάναγκαν για «Το μονοπάτι για τα βάθη του βορρά» (Ψυχογιός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή