Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

10' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-1

Οταν σας κουράσει η ομοιομορφία στα μενού των υπόλοιπων ταβερνών της περιοχής, ελάτε εδώ: μεζεκλίκια, όπως μπουγιουρντί, μελάτο χοιρινό, τηγανιά, καγιανάς και σαγανάκι, και μεγάλη λίστα κρασιών. Οχι ότι τα παραδοσιακά δεν τα φτιάχνουν ωραία· το αγριογούρουνο στιφάδο που δοκιμάσαμε ήταν λουκούμι.

Δημητσάνα, Τ/27950-31.514, ανοιχτά καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ. Κόστος: 10-14 €/άτομο.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-2

Λαζανάκι χειροποίητο με ξερή μυζήθρα που μοσχοβολάει και ένα μπούτι από κοκόρι χωριάτικο. Μαζεύεις όλο το ζουμάκι με ψωμί, επίσης χωριάτικο, σκληρό και εύγευστο. Τα πιάτα στον Δρυμώνα εμπνέονται από την παράδοση, ενώ τα υλικά είναι ως επί το πλείστον ντόπια.

Δημητσάνα, Τ/27950-31.116, ανοιχτά καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ. Κόστος 12-15€/ άτομο.


Πρωινό στη Δημητσάνα

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-3

Τα κορίτσια θα σας ετοιμάσουν για πρωινό ό,τι θελήσετε. Δεν είναι μπουφές, φτιάχνεται εκείνη την ώρα: ομελέτες, πιτάκια, λουκουμάδες παρασκευάζονται κάθε πρωί. Εξαίσιες οι χειροποίητες μαρμελάδες αλλά και τα τυριά της περιοχής. Τα δωμάτια είναι ένα κι ένα: ευρύχωρα και με όλες τις ανέσεις.

Δημητσάνα, Τ/27950-29.215, www.theonimfi.gr, το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-4

Χορτοπιτάκια με καυκαλήθρες και μυρώνια, μπουγάτσα ζεστή από τον φούρνο, χειροποίητα μηλοπιτάκια, μαρμελάδες με φρούτα από την περιοχή και φρέσκα λαχανικά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για πρωινό; Θα ξυπνάτε με όρεξη και χαμόγελο, σκεπτόμενοι το πρωινό που θα ακολουθήσει. Από το ξενοδοχείο το βλέμμα σας θα διασχίσει όλη τη χαράδρα του Λούσιου ποταμού και θα φτάσει μέχρι τη Μεγαλόπολη.

Δημητσάνα, T/27950-32.700, www.nerida-hotel.gr, το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.


Τop Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-5

Καφές και σνακ με κουβέντα ή διάβασμα στους αναπαυτικούς καναπέδες τα μεσημέρια, κοκτέιλ και ποτό το βράδυ στο μπαρ ή στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι. Το πιο στυλάτο καφέ-μπαρ της Αρκαδίας συχνά φιλοξενεί και βραδιές με ζωντανή μουσική ή wine tasting – σε αυτό το φοβερό μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι. Τα κοκτέιλ τους καλοφτιαγμένα, καλύτερα και από αρκετά αθηναϊκά!

Δημητσάνα, Τ/6932-336.461. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, Κόστος: απλό ποτό από 6€, κοκτέιλ από 8€. 


Με θέα τη χαράδρα του Λούσιου

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-6

Αν δεν κάνει πολύ κρύο, καθόμαστε στον προστατευμένο με τέντες εξωτερικό χώρο: έχει την απίστευτη θέα της χαράδρας του Λούσιου και στο βάθος φαίνονται τα τεράστια σύννεφα καπνού πάνω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Σερβίρει από το πρωί καφέδες, χυμούς, σάντουιτς και αραβικές πίτες, ενώ το βράδυ εκλεκτά κρασιά, αποστάγματα, ποτά και κοκτέιλ. Οταν σας ρωτήσουν ποιο είναι το ποτό σας και τι γεύσεις σάς αρέσουν, αφήστε τον μπάρμαν να φτιάξει ένα κοκτέιλ στα μέτρα σας.

Δημητσάνα, Τ/27950-32.444. Κόστος: καφές από 2 ευρώ, κοκτέιλ από 7€, ποτήρι κρασί από 3€.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-7

Γίνεται η πανσέτα πλεξούδα; Γίνεται! Ο Γιώργος κόβει ένα μεγάλο κομμάτι πανσέτας σε 3 λωρίδες, το μαρινάρει, το πλέκει και το ψήνει στα κάρβουνα – λουκούμι! Μαζί με αυτό, αγριογούρουνο σαλμί, μανιτάρια από το βουνό στη σχάρα, άγρια χόρτα και άλλα πολλά. Η φασολάδα ήταν όνειρο: χυλωμένη όσο πρέπει, χωρίς να σου «κάθεται» στο στομάχι.

Δημητσάνα, Τ/6977-422.578, καθημερινά πλην Τετάρτης, μεσημέρι-βράδυ. Κόστος: 10-15€ το άτομο.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-8

Καπνιστό τυρί Κουρουνιώτη από το χωριό Ελληνικό, ζυμαρικά από τον Πετρόμυλο από την Τραχειά Αργολίδας, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού από γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής διαθέτει το μικρό παντοπωλείο πάνω στον κεντρικό δρόμο της Δημητσάνας. Θα βρείτε και είδη πρώτης ανάγκης. Το τσουβάλι με τα φρέσκα καρύδια χύμα μην το προσπεράσετε: είναι πεντανόστιμα.

Δημητσάνα, Τ/6977-234.813. Ανοιχτά όλη μέρα.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-9

Καλοφτιαγμένος ιταλικός εσπρέσο, ποικιλία σε ποτά και κοκτέιλ, στο κέντρο του χωριού. Το πιο εντυπωσιακό, βέβαια, είναι η διακόσμηση. Ο ιδιοκτήτης είναι φαν των παλιών μοτοσικλετών, τις οποίες βρίσκει και επισκευάζει ο ίδιος. Είναι meeting point για τους ντόπιους τις καθημερινές, περισσότερος κόσμος τα Σαββατοκύριακα.

Δημητσάνα, Τ/6974-043.498. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κόστος: καφές από 2€, κοκτέιλ από 6-7€.


ΒΥΤΙΝΑ

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-10

Μπακλαβάς να γλείφεις τα δάχτυλά σου, δίπλες τραγανές και αφράτες, μελομακάρονα με ντόπιο μέλι, μπουρεκάκια με ινδική καρύδα, τούρτες, πορτοκαλόπιτες και άλλα πεντανόστιμα και αφράτα γλυκά στο οικογενειακό ζαχαροπλαστείο. Ο,τι πρέπει για τις χειμωνιάτικες υπογλυκαιμίες αλλά και για να πάρετε στο σπίτι φεύγοντας από την περιοχή.

Βυτίνα, Τ/27950-22.881. Ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.


Top Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-11

Η φήμη της έχει ξεπεράσει τα όρια της Αρκαδίας, αφού η φέτα Βυτίνας διατίθεται σε όλη την Ελλάδα μέσω πολλών μεγάλων σούπερ μάρκετ. Η οικογένεια Τσατσούλη φτιάχνει τυριά από το 1958 και η φέτα τους είναι ελαφρώς σκληρή και πικάντικη. Δοκιμάστε επίσης το ανθότυρο, αλλά αυτό που ήταν αποκάλυψη ήταν το πρόβειο γιαούρτι με πέτσα.

Βυτίνα, Τ/27950-22.561. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Για ψώνια στη Βυτίνα

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-12

Μόλις μπαίνεις στο μαγαζί, σε πιάνει η μοσχοβολιά του ζυμαρικού – του αυγού και του πρόβειου γάλακτος. Η οικογενειακή επιχείρηση φτιάχνει νόστιμα λαζάνια, τραχανά, χυλοπίτες, βίδες, κριθαράκι και ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά – ωραία αυτά με την ντομάτα!

Βυτίνα, Τ/27950-22.573. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-13

Η οικογένεια Λιαρόπουλου έχει παράδοση στο μέλι. Γυρίζει όλη την Πελοπόννησο αλλά και την Εύβοια για να βρει τα καλύτερα σημεία για τα μελίσσια της. Και στα δύο καταστήματα στη Βυτίνα θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κάθε είδους: έλατο-πεύκο, κουμαριά, καστανιά, θυμάρι, πορτοκαλιά αλλά και βασιλικό πολτό και γύρη. Μαζί και μυρωδικά και βότανα που μαζεύουν από το βουνό. Μην προσπεράσετε τις μαρμελάδες: είναι χειροποίητες από γυναίκα του χωριού.

Βυτίνα, Τ/27950-22.295 και 27950-22.657. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-14

Θα μπορούσε να είναι στο κέντρο της Αθήνας. Το παντοπωλείο έχει τα πάντα: μπαχαρικά, ζυμαρικά, τυριά, γλυκά, όσπρια και όχι μόνο από την περιοχή. Εκτός από το μέλι, τα τυριά και τα ζυμαρικά Αρκαδίας, εδώ θα βρείτε βραστερά φασόλια από τις Πρέσπες, εξαιρετικό παστέλι από την Τζια, ζουμερά κράνα από τα Γιάννενα και πολλά ακόμα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Βυτίνα, Τ/27950-22.933. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-15

Παραδοσιακή χωριάτικη κουζίνα ετοιμάζει η κ. Κατερίνα. Αλλωστε τιμά την παράδοση της οικογένειας και του μαγαζιού: από το 1931 ταΐζει περαστικούς και ταξιδιώτες. Χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, κατσικάκι λαδορίγανη, κόκορας με χυλοπίτες, μανουρομυζήθρα στα κάρβουνα και, για το τέλος, ραβανί ή καρυδόπιτα και σπιτικό λικεράκι καρυδάκι.

Βυτίνα, Τ/27950-22.226. Ανοιχτά καθημερινά μεσημέρι-βράδυ. Κόστος 12-14 € το άτομο.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-16

Χρησιμοποιούν ντόπια υλικά, έχουν στο μυαλό τους τις παραδοσιακές συνταγές, αλλά προσπαθούν να δώσουν μια νέα πινελιά στην κουζίνα τους. Αυτό κάνουν στο εστιατόριο στο κέντρο της Βυτίνας, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερή πρόταση για όσους επισκέπτονται την περιοχή. Δοκιμάστε το μελωμένο κριθαρότο με φρέσκα μανιτάρια, την καραμελωμένη πανσέτα και το ελάφι με δαμάσκηνα. Λίστα με επιλεγμένα κρασιά, όλα ελληνικά.

Βυτίνα, Τ/27950-22.540. Ανοιχτά καθημερινά μεσημέρι-βράδυ. Κόστος: 15-20€ το άτομο.


ΛΕΒΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-17

Η κ. Ευφροσύνη δεν φτιάχνει πολλά γλυκά – κυρίως δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακαρόνα, αμυγδαλωτά, παστέλι και μπακλαβά. Στο κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο, που μοιάζει με καθιστικό σπιτιού, τα σερβίρει ολόφρεσκα και σχεδόν ημέρας: ειδικά για τις εξαιρετικές δίπλες καλό είναι να έχετε παραγγείλει τηλεφωνικά πριν πάτε. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σερβίρει και φαγητό, εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα.

Λεβίδι, Τ/27960-22.557. Ανοιχτά 10.00-22.00.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-18

Η γουρνοπούλα με την τραγανή πέτσα φαίνεται απ’ τον δρόμο και η δελεαστική μυρωδιά σού ανοίγει την όρεξη. Παραδοσιακή πελοποννησιακή γουρνοπούλα σερβίρει η οικογενειακή ταβέρνα μαζί με ψωμί ζυμωτό, ψημένο στα κάρβουνα με λαδορίγανη, χωριάτικο λουκάνικο, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Η αίθουσα ευρύχωρη, με τζάκι και πατάρι. •

Λεβίδι, Τ/27960-22.425. Ανοιχτά καθημερινά μεσημέρι-βράδυ. Κόστος 12-18 € το άτομο.


Top Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-19

Η Μαρίνα και ο Νικόλας παράτησαν τις δουλειές τους στην Αθήνα και ήρθαν στο Λεβίδι να ζήσουν. Και ετοιμάζουν το πρωινό για τους φιλοξενουμένους τους με τέτοιο μεράκι, σαν αυτό να ήταν ο σκοπός της αλλαγής στη ζωή τους. Η Μαρίνα φτιάχνει δική της γκρανόλα, κέικ με σταφίδες, τάρτες αλμυρές και γλυκές, ενώ ο Νικόλας στύβει χυμούς, βράζει τσάι του βουνού, ψήνει τυροπιτάκια και ετοιμάζει τις φρουτοσαλάτες. Η λίστα με τα καλούδια του πρωινού είναι ατέλειωτη και διαφορετική κάθε φορά, ανάλογα με τα υλικά της εποχής.

Λεβίδι, Τ/27960-22.073, www.hotelvager.gr


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-20

100 χρόνια μετράει ο φούρνος στο Λεβίδι. Το χωριάτικο ψωμί ζυμώνεται στο χέρι με προζύμι και ψήνεται στον ξυλόφουρνο. Το μαγαζί δεν είναι πάνω από 2×2: ο ξυλόφουρνος, ο αρτοποιός και το μικρό παραθυράκι για να σκύψετε και να κάνετε την παραγγελία σας. Με ωραία, σκληρή κόρα και σφιχτή ψίχα, τρώγεται το ίδιο ευχάριστα και τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα. Τυρόπιτες και βουτήματα ψήνονται επίσης στα ξύλα.

Λεβίδι, ανοιχτά από τις 6 το πρωί έως το απόγευμα.


ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-21

Αυθεντικό καφενείο με ξυλόσομπα, τράπουλες στα τραπέζια και καλοφτιαγμένο ελληνικό. Σερβίρουν και άλλους καφέδες και παραδοσιακά γλυκά, όπως γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά και πορτοκαλόπιτα. Αν είναι να πιείτε ελληνικό καφέ κάπου, πιείτε τον εδώ.

Στεμνίτσα, 27950-81.253. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Καφές από 1 ευρώ.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-22

Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, χυλοπίτες και κριθαράκι και παραδοσιακό καρυδάτο – σαν κουραμπιές με ζάχαρη άχνη, αλλά με πολύ τριμμένο καρύδι. Το ζευγάρι που θα βρείτε στο παντοπωλείο θα σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τη γαστρονομία και γενικότερα για την περιοχή. Λικέρ, κρασιά και τσίπουρο από μικρές οικοτεχνίες.

Στεμνίτσα, Τ/27950-81.373. Ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-23

Κάθε πρωί η Ελένη φουρνίζει χωριάτικο ψωμί με προζύμι στον ξυλόφουρνο της Στεμνίτσας. Ενα είδος ψωμιού ψήνει ο φούρνος και είναι αυτό: χωριάτικο, αφράτο και λίγο σκληρό, όχι σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει στις πόλεις, που είναι μαλακά σαν σφουγγάρια. Ψήνουν και χωριάτικες τυρόπιτες και σπανακόπιτες με χειροποίητο φύλλο.

Στεμνίτσα, ανοιχτά από τις 6 το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.


Μη χάσετε από τη γύρω περιοχή

Τop Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-24

Με υλικά από το χωριό και παραδοσιακές συνταγές φτιάχνουν ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παστέλια, και άλλα πολλά. Βέβαια η παραγωγή έχει μεγαλώσει σε σχέση με παλιά: τα προϊόντα τα βρίσκουμε σε παντοπωλεία στην Αθήνα και στα duty free. Κάνουμε βόλτα μέχρι το Ψάρι, όχι μόνο για να ψωνίσουμε κατευθείαν από την πηγή, αλλά και για να δούμε στο μικρό μουσείο σπάνια βιβλία μαγειρικής, και εργαλεία της κουζίνας. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρουν και φαγητό στο εστιατόριο.

Ψάρι, Τ/27910-27.161. Ανοιχτά όλη μέρα.

Τop Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-25

«Μα, πώς φέρνει εδώ προμήθειες;» ήταν η εύλογη ερώτηση στα δύσκολα 14 χλμ. από τη Δημητσάνα προς το χωριό Παναγιά. Αποδείχθηκε ότι ήταν άτοπη: ο Γιάννης και η Βαγγελιώ παράγουν οι ίδιοι σχεδόν όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κουζίνα: άγρια σπαράγγια και μανιτάρια από το βουνό, μοσχαράκια, κότες και προβατίνες από τη φάρμα τους, λαχανικά και κηπευτικά από τον μπαξέ τους. Το ψωμί το φτιάχνουν επίσης οι ίδιοι και το ψήνουν στον ξυλόφουρνο, εκεί κάνουν και την προβατίνα σε λαδόκολλα. Δοκιμάστε την εξαιρετική φέτα και τα επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Γαστρονομική εμπειρία.

Παναγιά, Τ/6932-847.358. Μεσημέρι-βράδυ μόνο τα Σαββατοκύριακα. Κόστος: 10-14 ευρώ το άτομο.


Ζυγοβιστινό στέκι

17 είναι όλοι κι όλοι οι κάτοικοι του χωριού Ζυγοβίστι. Εχει όμως μια μεγάλη πλατεία με πλατάνια. Αν ο καιρός είναι καλός, θα καθίσετε στη σκιά τους για καφεδάκι από το μοναδικό ανοιχτό καθημερινά μαγαζί του χωριού. Αν έχουν αρχίσει τα κρύα, στη ζεστή αίθουσα σερβίρουν και επιλεγμένους μεζέδες.

Ζυγοβίστι, Τ/27950-31.642.


Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-26

Το ΠΟΠ Μοσχοφίλερο Μαντινείας καλλιεργεί, ανάμεσα σε άλλες ποικιλίες, ο Νώντας Σπυρόπουλος στα 800 στρέμματα αμπέλια που εκτείνονται γύρω από το οινοποιείο. Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο Τρίτη έως Σάββατο 09.00-15.00, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο αμπέλι, να δείτε τους χώρους οινοποίησης και να συμμετάσχετε σε γευσιγνωσία κρασιών.

15ο χλμ. επαρχιακής οδού Τρίπολης-Αρτεμίσιου, Αρχαία Μαντίνεια, Τ/27960-61.400.


Τop Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-27

Τι πιστεύετε ότι θα σέρβιρε ένα χάνι αν υπήρχε σήμερα; Ε, ακριβώς αυτά προσφέρει ο Κώστας, με την πολύτιμη μαγειρική της μητέρας Τασίας στον ανακαινισμένο χώρο που παλιά στέγαζε ένα χάνι. Η γίδα βραστή ήταν βάλσαμο για το στομάχι, το κατσικάκι με φρέσκια ντομάτα ήταν πεντανόστιμο, τα χόρτα από το βουνό γιαχνιστά θα μπορούσαν να έχουν λιγότερο λάδι. Το ζωμί το ζυμώνουν και ψήνουν οι ίδιοι, το κρασί είναι επίσης δικής τους παραγωγής, ενώ φτιάχνουν και πηχτή – ιδιαίτερος μεζές, αλλά εδώ ήταν φτιαγμένος όπως έπρεπε, για όσους αρέσκονται σε τέτοιες γεύσεις. Απλά, τίμια και οικονομικά.

Κεφαλόβρυσο Κανδύλας, Τ/27960-22.004. Ανοιχτά καθημερινά μεσημέρι-βράδυ. Κόστος: 10-14 ευρώ το άτομο.


Τop Choice!

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία-28

Τρίτης γενιάς τυροκόμοι είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της τυροκομικής «Αρκαδία». Το εργαστήριο και η βάση τους είναι στο χωριό Ζευγολατιό κοντά στην Τρίπολη, αλλά έχουν ανοίξει ένα πρατήριο πάνω στον κεντρικό δρόμο Τρίπολης-Πύργου, που λειτουργεί και ως καφέ. Εξαιρετική φέτα, ανθότυρο, μυζήθρα, γραβιέρα και κατσικίσιο τυρί. Δοκιμάστε και το κατσικίσιο γάλα. Τα βραβευμένα από τον «Γαστρονόμο» προϊόντα τα βρίσκουμε και στην Αθήνα, αλλά εδώ θα βρείτε όλη την γκάμα προϊόντων.

12ο χλμ. Τρίπολης-Πύργου, Τ/2710-221.563. Ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή