ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Για δεύτερη ημέρα στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ιδιαιτέρως κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του κ. Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, στο οποίο εισήχθη εσπευσμένα με εικόνα σήψης, ως αποτέλεσμα μόλυνσης μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το απόγευμα της Τρίτης το Ιατρικό σημειώνεται ότι «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρόβιο προσέβαλε τους πνεύμονες του 39χρονου δικηγόρου και πρώην βουλευτή και οι ιατροί ελπίζουν, μεταξύ άλλων, ότι το νεαρό της ηλικίας του θα αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλουν.

Η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου ανέφερε:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ