Ευρωλίγκα: «Λύγισε» στη Μαδρίτη ο ΠΑΟ

Ευρωλίγκα: «Λύγισε» στη Μαδρίτη ο ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναθηναϊκός Superfoods «άγγιξε» τη νίκη στην Μαδρίτη, μέχρι και στα 32 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, αλλά ο κορυφαίος σκόρερ του, Τζέιμς Φελντέιν έμελλε να ήταν και ο μοιραίος παίκτης του με τα δυο αλλεπάλληλα λάθη που έκανε και είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν τους “πράσινους” στην ήττα (87-84) για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods άντεξε στην απώλεια του Τζέιμς Γκιστ στα 7 τελευταία λεπτά (θλάση προσαγωγού, δεν παίζει στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και ξεπέρασε την απουσία του Αμερικάνου πάουερ φόργουορντ, αλλά ο Φελντέιν των 19 πότνων και των έξι τριπόντων, είχε ασυνενοησία με τον Σίνγκλεντον και έκανε λανθασμένη πάσα στα 32’’), ενώ στα 6’’ πριν από την λήξη, άφησε την μπάλα να βγεί άουτ, αλλά δεν είχε καλή αντίληψη του χώρου και τελικά δόθηκε κατοχή στην Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή εκκίνηση στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο (9-15, 21-23), αλλά η Ρεάλ ανέβασε «στροφές» στην επίθεση της και στην δεύτερη περίοδο, σκόραρε 32 πόντους, επιβεβαιώνοντας την πληθώρα επιλογών που διαθέτει (σκόραραν οι 9 από τους 11 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Λάσο). Οι «πράσινοι» ήταν απρόσεκτοι στα αμυντικά καθήκοντα τους και ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα ευνόησε την γηπεδούχο ομάδα.

Ο Νικ Καλάθης ανταποκρίθηκε πλήρως στα οργανωτικά καθήκοντα του, ενώ στον αντίποδα, ο Σέρχιο Γιούλ δικαίωσε απόλυτα τον τον ηγετικό ρόλο του στην Ρεάλ, με τους 30 πόντους που πέτυχε και τις επιλογές του σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

ΡΕΑΛ: Ράντολφ 12 (1), Νρέιπερ 2, Φερνάντεθ 8 (2), Ντόνιτς, Μασιούλις 9 (2), Ρέγιες, Αγιόν 8, Κάρολ 6, Χάντερ 4, Γιούλ 30 (4), Τόμκινς 8 (2).

ΠΑΟ:Σίνγλεντον 13 (1), Νίκολς, Ρίβερς 8 (1), Μποχωρίδης, Φώτσης, Παππάς 8 (1), Φελντέιν 19 (6), Γκίστ 8, Μπουρούσης 13 (1), Καλάθης 15 (2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή