ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kοινή εκδήλωση Βενιζέλου - Διαμαντοπούλου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμένου καθηγητή Κων. Σοφούλη διοργανώνεται στις 30 Νοεμβρίου με θέμα «Παιδεία και Ανάπτυξη». Αν κάτι ωστόσο προσδίδει στην εκδήλωση και εύλογο πολιτικό –εκτός από εκπαιδευτικό– ενδιαφέρον είναι ότι συνδιοργανώνεται από το «Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση» και τον «Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση». Δηλαδή, τους δύο ομίλους που έχουν συγκροτήσει η κ. Αννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, οι οποίοι και θα ανοίξουν με ομιλίες τους την εκδήλωση.

Συνεργάτες τους έσπευδαν να διασκεδάσουν βέβαια την πολιτική συνύπαρξη των δύο πολιτικών θέλοντας να αποσυνδέσουν την εν λόγω εκδήλωση από τις υπόγειες ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο της Kεντροαριστεράς. Ωστόσο, αποτελεί γεγονός ότι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και η κ. Αννα Διαμαντοπούλου ουδέποτε τα τελευταία χρόνια έχουν –έστω διά των ομίλων τους– συνδιοργανώσει μια εκδήλωση.

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση  θα έχει ενδιαφέρον. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κων. Σoφούλης, ενώ στον διάλογο που θα ακολουθήσει θα μετάσχουν οι κ. Θαν. Βακάλης, πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, Σπ. Θεοδωρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Chipita, Κ. Καλτσάς, ειδικός σε θέματα τεχνικής εκπαίδευσης, Ι. Καρακάσης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, και Eφη Τσακαλίδου, καθηγήτρια στο Γεωπονικό.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ