ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Μητσοτάκης θυμάται την πρώτη του επίσκεψη στο Άγιον Όρος με τον πατέρα του

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αισιόδοξος πως η χώρα θα βγει τελικά από την κρίση, εμφανίστηκε o αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την υποδοχή του στη Μονή Ξενοφώντος, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άγιον Όρος. Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «Και το Όρος στην υπερ-χιλιετή διαδρομή του, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, έχει ζήσει δύσκολες στιγμές, και γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος θεραπεύει τελικά τα δεινά και πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση αισιόδοξοι, με πίστη στις δικές μας εσωτερικές δυνατότητες» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, απευθύνοντας χαιρετισμό και πρόσθεσε:

«Αυτό το μήνυμα κρατώ από τα λόγια γεμάτα καλοσύνη, με τα οποία μας υποδεχθήκατε. Και θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποδοχή. Να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπο το δικό μου αλλά και στο πρόσωπο των συνεργατών μου, θα έχετε πάντα έναν αρωγό, έναν πολύ καλό φίλο, όχι μόνο της δικής σας πολύ όμορφης Μονής αλλά και του Αγίου Όρους συνολικά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ διανυκτέρευσε το βράδυ στη Μονή και το πρωί παρακολούθησε υπό το φως των κεριών τη θεία λειτουργία.

Μάλιστα, ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος του έδειξε φωτογράφιες από τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη το 1983 όταν είχε και αυτός επισκεφθεί τη Μονή.

Aκολούθως ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μία φωτογραφία από την τότε επίσκεψη του επίτιμου προέδρου της ΝΔ στο Αγιον Όρος, γράφοντας:

«Είχα την ευκαιρία να έρθω για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος, όταν έκλεισα τα 18 μου χρόνια, συνοδεύοντας τότε τον πατέρα μου Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αισθάνομαι συγκίνηση διότι 30 χρόνια μετά έχω την τιμή να προσέρχομαι κι εγώ τώρα ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»

Η φωτογραφία:

  

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ