Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας του 2004 (Βίντεο)

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας του 2004 (Βίντεο)

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεγάλη αγωνία της κυβέρνησης για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την αποφασιστικότητά της να παρέμβει με τομές, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα και «να μπορέσουμε να ξαναπάμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας», εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην εν εξελίξει συνάντησή του με την αντιπροσωπεία των διεθνών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των διεθνών, Άγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Βασίλη Τσιάρτα και Τάκη Φύσσα, που προσήλθαν για αυτήν τη συζήτηση, εξηγώντας ότι ο σκοπός είναι να συζητήσουν με τους αθλητές αυτούς, που έχουν γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας και έχουν κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, που έχουν γνώση και δυνατότητα, να πουν τις ιδέες τους και κάποια στιγμή, γιατί όχι, να αναλάβουν και πρωτοβουλίες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βασίλης Τσιάρτας σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις πάνω στα θέματα του ποδοσφαίρου. Έγινε μια ωραία συζήτηση και φαίνεται ότι υπάρχει βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης να σταματήσουν όλα αυτά, τα οποία συμβαίνουν και βλέπουμε καθημερινά. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για την εξεύρευση κάποιας λύσης είπε: «Αισιόδοξος μπορεί να είμαι, μπορεί και να μην είμαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει πραγματικά βούληση να καλυτερεύσει η κατάσταση, να υπάρξει αξιοκρατία, αξιοπιστία και να μην υπάρχει βία στα ελληνικά γήπεδα».

Σε ερώτηση αν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν είπε: «Όχι, απλά έγινε μια συζήτηση και προσπάθησαν (σ.σ. ο πρωθυπουργός και ο υφυπουργός Αθλητισμού) να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική πλευρά. Δεν έγινε περαιτέρω κουβέντα για το αν θα αναλάβουμε κάποια θέση».

Τέλος, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο παλαίμαχος μέσος απάντησε: «Όλα αντιμετωπίζονται, μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται, αρκεί να υπάρχει βούληση».

Το βίντεο από την συνάντηση όπως δημοσιοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού:

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή